V šumperské Temenici vyroste letní kino

V neděli 18.září v proběhne asi poslední letošní letní kino v Šumperku. Hnutí Šumperáci zve občany na Ztracené město, novou dobrodružnou komedii pro celou rodinu. Promítat se bude v zahradě Pivnice Na Zastávce v Temenici od 19 hodin.

Šumperáci zvou na projekci pod šírým nebem. Před filmem návštěvníky čeká filmový kvíz o ceny. Foto: FB

„Názvem filmu rozhodně nemyslíme nic pejorativního směrem k Šumperku,“ podotýká k volbě filmu lídr Šumperáků Karel Hošek. „Šumperk naopak za „ztracené město“ nepovažujeme, jinak bychom nikdy nedali dohromady tak silnou sestavu osobností, které chtějí městu pomoci někam dál.“ 

Místo konání hlavní předvolební akce Šumperáků – Temenice – není vybráno náhodně. Už před časem tam zorganizovali dotazníkové šetření a veřejnou debatu, aby zmapovali nejdůležitější problémy, které tuto opomíjenou část města tíží. Svá zjištění pak zapracovali do svého volebního programu.

V Temenici chybí i základní věci, jako je bankomat

„Dost často nám lidé v Temenici říkají, že jsme vůbec první, kdo se ptá na to, co jim chybí a co potřebují. To samé jsme slyšeli i při dotazníkovém šetření na sídlišti Sever. Asi nejpřekvapivější pro nás bylo zjištění, že v Temenici chybí i taková banální věc jako bankomat, to se opravdu musí změnit,“ říká Karel Hošek.

Nedělní akce začíná v 19 hodin, promítat se začne po setmění. Před filmem návštěvníky čeká filmový kvíz o ceny.

Vstup je zdarma a film je vhodný pro celou rodinu.


Které body programu Šumperáků se přímo dotýkají Temenice?

- Podpoříme kulturní a komunitní akce v Temenici.

- Chceme se v Temenici soustředit na bezpečnost a dodržování pořádku.

- Dotáhneme lokalitu u hřbitova pro výstavbu rodinných domů.

- Otevřeme pobočku knihovny v Temenici, nejen na půjčování knih, ale především se širokou nabídkou volnočasových a vzdělávacích aktivit.

- Vybudujeme dopravní hřiště u ZŠ Sluneční s dostatkem zeleně, parkovacích míst a místy pro odpočinek. To nebude jen příspěvek k bezpečnosti, ale také ke vzdělání, zelenému městu i rozvoji Temenice

- Vybudujeme chodníky v Horní Temenici

- A nezapomeneme ani na ten bankomat

.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice


INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit