Šumperskou Revival Invazi rozproudí hity největších světových rockerů

ŠUMPERK - Dům kultury Šumperk na závěr léta opět připravil oblíbenou hudební přehlídku Revival Invaze, která se každoročně těší z velké přízně posluchačů. Areál Pavlínina dvora v srdci města rozezní tvrdé kytarové riffy legendárních AC/DC a The Rolling Stones. Čtrnáctý ročník festivalu vypukne v pátek 19. srpna v sedm hodin večer.

Program revivalové přehlídky zakončí kapela AC/DS revival s hity Highway to Hell, Rock N Roll Train nebo Back In Black. Foto: dk

„Letní revivalový mejdan pod širým nebem má jedinečnou atmosféru. Věříme, že i tentokrát si za námi přijdou rockoví fanoušci užít konec léta,“ uvedla produkční domu kultury Michaela Horáková.

Návštěvníky hned v úvodu vyzve k tanci a zpěvu valašská kapela Rockoví Lišáci. Barva hlasu frontmana Pavla Zdráhala se věrně podobá rockerovi Jiřímu Schelingerovi. Během vystoupení zazní nejen skladby této legendy českého bigbítu, ale i celá mozaika hitů od Katapultu, Turbo, Václava Neckáře, Karla Gotta, Kamila Střihavky nebo Arakainu.

Highway to Hell a další pecky

Pozvání na Revival Invazi přijaly další dvě skvělé kapely. Tou první je Rolling Stones Revival Brno, která slibuje autentické vystoupení plné zběsilé choreografie a rebelských kostýmů, přesně jak jsme u „Stounů“ a Micka Jaggera už přesně 60 let zvyklí. “Celý večer pak zakončí AC/DS revival. Je to nejstarší český tribute celosvětově slavné australské party, který peckami Highway to Hell, Rock N Roll Train nebo Back In Black přivede určitě rockové fanoušky do varu,“ dodala Michaela Horáková.

Vstupenky na Revival Invazi je možné zakoupit online na SMS ticket. Lístek stojí 250 korun v předprodeji, v den konání cena poskočí o padesátikorunu. Více informací najdete na www.dksumperk.cz.


Rolling Stones Revival Brno.

Rockoví Lišáci.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava