Oko roztáhlo pro diváky červený koberec. Symbolizuje filmovou přehlídku Tady Vary

ŠUMPERK - Kino Oko se zapojilo do přehlídky Tady Vary, která je aspoň slabou náplatí za zrušený MFF Karlovy Vary. Festivalový program, který putuje po stovce českých kin, si mohou vychutnat také šumperští fanoušci kvalitní kinematografie. Právě v těchto dnech, až do 11. července.

Zdroj: Karlovy Vary International Film Festival (KVIFF).

„Protože letos neproběhne festival v Karlových Varech, zamíří část jeho programu do vybraných kin. Diváci se můžou těšit na skvělý výběr snímků, které promítáme až do soboty vždy v 17 a ve 20 hodin," uvedl ředitel kina Oko Kamil Navrátil.

"Pokud bych měl dát divákům tip, tak by neměli minout životopisné drama Honey Boy. Scénář k filmu napsal Shia LaBeouf, který si ve snímku zahrál i vlastního otce,“ dodal Navrátil.    

Jak už Rej informoval v jiném článku, do unikátního projektu s názvem Tady Vary se zapojilo také zábřežské kino, které do 11. července nabídne návštěvníkům ucelený programový blok karlovarského festivalu. Retro uvádí celkem šestnáct filmových titulů v průběhu devíti dnů. Každý ze snímků bude mít pouze jedno exkluzivní představení, které proběhne ve všech zúčastněných kinech ve stejný okamžik.

„I v Zábřehu tak budeme moci promítnout například očekávanou světovou premiéru portrétu zpěváka Miro Žbirky s názvem Meky,“ informovala vedoucí kina Věra Smrčková.

Další informace najdou zájemci na webových stránkách kina Oko a kina Retro.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava