Festival Špek na vzduchu láká hudební fanoušky na pohodové kapely

ŠUMPERK - V pátek 24. června v šumperském Pavlínině dvoře nově vyrostou hned dvě hudební scény, na kterých se vystřídá pět účinkujících souborů. Hlavním magnetem druhého ročníku festivalu Špek na vzduchu bude brněnská kapela Poletíme?.

Kapela Poletíme? je proslulá energetickou koncertní show. Foto: kd

„Druhý ročník festivalu se opět zaměří na umělce, kteří dokáží pobavit posluchače s neobyčejným zápalem a ani velká popularita nebo úspěšnost na sociálních sítích neutlumuje jejich zájem setkávat se s fanoušky naživo. Pozvání přijaly kapely Poletíme?, Th!s s Vojtou Kotkem, Trocha Klidu, Minami a Light & Love,“ vypočítává z programu dramaturg Domu kultury Šumperk Ondřej Procházka.

Pět účinkujících, dvě pódia

Snahou produkce šumperského domu kultury je vybudovat festival, který se bude odlišovat od jiných letních akcí v regionu a návštěvníci se na něj budou každoročně nejen díky skvělé atmosféře rádi vracet. „Chceme nabízet zajímavý program a dávat šanci i místním muzikantům. Účinkující se budou střídat na dvou pódiích. Kvalitní zázemí nám pomohou vytvářet i místní restauratéři a kavárníci. Letos si na festivalu vychutnáte kávu od Krtkovy Kavalerie, pěkně orosené „Holbácké“ pivo nebo s láskou uvařené lahůdky od Los Karlos,“ láká na akci produkční Michaela Horáková.

Festival Špek na vzduchu se v Pavlínině dvoře uskuteční v pátek 24. června. Program vypukne v půl sedmé večer koncertem kapely Light & Love. Vstupenky za 320 korun jsou stále k mání v pokladně Domu kultury Šumperk, v den konání se cena zvýší o 50 korun.


Minami.

Th!s.

Trocha klidu.

Light & Love.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava