VIDEO: Šumperská kapela Snaefell vystoupí na slavném Masters of Rock i s novou písní o mnichovské zradě

ŠUMPERK - Přestože do Štědrého dne zbývá ještě půl roku, metalová kapela Snaefell nadělila svým fanouškům hodnotný dárek. Po singlech V kleci a S vírou a nadějí přichází s další novou hitovkou. Skladba Věrni zůstaneme stejně jako předchozí pecky komentuje palčivé téma. Tentokrát jde o mnichovskou zradu z roku 1938.

Skupina Snaefell natočila výpravný videoklip, do kterého se zapojily desítky účinkujících i těžká vojenská technika. Foto: red

Úderná skladba má už také obrazové ztvárnění. Do výpravného klipu se zapojili desítky účinkujících. "Píseň Věrni zůstaneme budeme hrát také na festivalu Masters of Rock ve Vizovicích. Vystoupíme tam 7. července, moc se těšíme, určitě to bude zážitek," prozradil rejdakci frontman kapely Pepa Mádr.  

Skupina Snaefell se věnuje heavy-metalové tvorbě s původními českými texty. Rockový kvintet vznikl v roce 2008 a od té doby stihl vydat dvě alba Síla hudby (2009) a Stratovulkán (2015). Loni na podzim přišel na svět singl S vírou a nadějí, kterou doprovází úspěšný klip, první v historii kapely. V lednu přišla na řadu další pecka V kleci, který má také i video podobu. 

PODÍVEJTE SE NA NOVÝ KLIP VĚRNI ZŮSTANEME:



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava