Na velkolepý koncert v centru Zábřeha se sjedou muzikanti a zpěváci z celého regionu

ZÁBŘEH - Jedna z nejoblíbenějších hudebních akcí v regionu, zábřežské Notování, vypukne na Masarykově náměstí už v sobotu 11. června. Pod širým nebem vystoupí s velkolepým koncertem filmové hudby zábřežský orchestr, který letos slaví čtvrtstoletí existence.

Notování nabízí dechberoucí show s brilantními pěveckými výkony. Foto: archiv

Koncertní maraton odstartuje už ve tři hodiny odpoledne. Na hlavním podiu postupně vystoupí Big Band Žerotín, folková kapela Madalen a Městský Dechový orchestr RYBNIK z Polska.

Vrcholem večera bude koncert filmové hudby orchestru se sborem, videoprojekcí, světelnou show a sólovými pěveckými hosty. "Dechový orchestr Zábřeh, který pod vedením svého kapelníka letos slaví pětadvacet let, si pro letošní ročník připravil zbrusu nový repertoár složený z nejlepších filmových trháků. První filmové melodie rozezní náměstí před setměním zhruba v půl deváté večer," uvedl za pořadatele Vít Komárek.

Komu se nebude chtít ani po osmihodinové hudební náloži domů, může si užít after party se skupinou Trocha klidu. 

Chybět nebude program pro děti a kulinářské speciality

"Podobně jako v předchozích letech chystáme doprovodný program, který vyplní prodlevy spojené s přípravou jednotlivých vystoupení na hlavním podiu. Ten bude připraven v Levandulové kavárně, kde vystoupí Silence & Joy a nově v amfiteátru před zámkem, tam zahraje Cimbálka CML ze Šumperka," připomněl Komárek a dodal, že celé odpoledne bude připravená také zóna se zábavnými aktivitami pro děti.

Chybět nebude ani široká nabídka kulinářských specialit a nápojů.

Na akci je vstupné dobrovolné.

Akce se koná pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje a za podpory města Zábřeh a Olomouckého kraje.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava