Do Šumperka míří klubová verze oblíbené televizní talkshow 7 pádů Honzy Dědka

ŠUMPERK - Fanoušci nejoblíbenější televizní talkshow současnosti pozor! Moderátor Honza Dědek přiveze do Šumperka klubovou verzi svého pořadu 7 pádů. Kromě hlavního protagonisty rozesměje velký sál domu kultury také herecký tandem Veronika Žilková a Václav Kopta.

Moderátor Honza Dědek je novým objevem televizních obrazovek. Jeho talkshow na Primě sledují statisíce diváků. Foto: dk

„Velmi nás těší, že renomovaný novinář a publicista Honza Dědek přijal naše pozvání. Nenechte si ujít příležitost setkat se s tímto pohotovým moderátorem a jeho hvězdnými hosty tváří v tvář,“ zve produkční DK Michaela Horáková. 

Hosté Veronika Žilková a Václav Kopta dostanou podstatně více prostoru, než bývá zvykem v televizním pořadu. "Návštěvníky čeká devadesát minut zajímavých rozhovorů „o všem a pro všechny”, během kterých se nudit rozhodně nebudou," slibuje Horáková. 

550 hostů a další přibývají každý týden

Zábavný pořad 7 pádů Honzy Dědka vznikl v roce 2011 a od té doby se v něm vystřídalo přes 550 hostů. Rozhovory se staly současně fenoménem na YouTube, kde je k dnešnímu dni zhlédlo na 57 miliónů lidí a přes 130 000 diváků talkshow pravidelně odebírá.

V Šumperku se oblíbený pořad objeví v pátek 13. května se začátkem v sedm hodin večer. Vstupné na sezení je 300, 350 a 400 korun. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava