Klub Gemini slaví úspěch hned na startu. První přednáška se pro velký zájem přesouvá do velkého sálu

ŠUMPERK - Kardiochirurg Jan Pirk, publicista a spisovatel Aleš Palán a psychiatr Cyril Höschl budou prvními hosty Klubu Gemini. Nový cyklus přednášek a besed mohou lidé navštěvovat jednou za měsíc v šumperském G-klubu. Hlavním tématem bude životní styl.

Špičkový kardiochirurg Jan Pirk bude prvním hostem Klubu Gemini. Foto: archiv

„Klub Gemini nabídne zajímavá setkání s osobnostmi, které mají co říct k životnímu stylu. Zvát budeme výjimečné profesionály z různých oborů. Předpokládáme, že tato setkání přitáhnou lidi, které spojuje určité téma nebo ty, kteří přemýšlí nad svým životním stylem a zajímá je prevence,“ popisuje nový projekt Hana Písková, jednatelka domu kultury. 

První klubové setkání proběhne v úterý 25. ledna od 17 hodin a nabídne přednášku profesora Jana Pirka nazvanou Emoce od srdce. Přední český kardiochirurg bude přednášet o emocích, typech stresu, psychických i tělesných reakcích a adaptaci na stres. "Pro velký zájem musíme přednášku pana profesora přesunout do velkého sálu domu kultury," informovala Hana Písková a zároveň připomněla, že součástí akce bude autogramiáda knih ve spolupráci se šumperským knihkupectvím Kosmas. 

V únoru spisovatel, v březnu psychiatr

Únorovým hostem Klubu Gemini bude novinář, publicista a spisovatel Aleš Palán. Ten mapoval život lidí, kteří odešli mimo systém a žijí jako poustevníci na Šumavě. K jeho nejznámějším publikacím patří kniha Raději zešílet v divočině. Setkání s Alešem Palánem se uskuteční v úterý 16. února od 18 hodin a bude doplněno promítáním a autogramiádou knih.

Třetí osobností, která přijala pozvání do Klubu Gemini je psychiatr Cyril Höschl. Ve středu 23. března od 18 hodin promluví o stresu, naučené bezmocnosti a syndromu vyhoření. 

Vstupné na každý z programů bude stát 120 korun v předprodeji a 150 korun na místě. „Doporučuji zájemcům, aby si vstupenky zajistili včas, protože hosty našich klubových setkání budou velmi vytížení odborníci, se kterými se jen tak nesetkáte a kapacita je omezená,“ dodala Písková. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava