S vírou a nadějí. Snaefell vydali první videoklip

ŠUMPERK - Zejména metalové fanoušky potěší zpráva, že šumperská kapela Snaefell právě vydala svůj první klip. Dynamická skladba má název S vírou a nadějí a vznikla pod producentskými křídly Aloise Pospíšila v zábřežském nahrávacím studiu Ta Musica.

Skupinu Snaefell tvoří ostřílení muzikanti ze Šumperka a Nového Malína. Foto: YT

Jako kulisu pro natočení svého video debutu kapela Snaefell vybrala kamenolom v Hraběšicích. "Premiéra klipu proběhla 26. listopadu. Těší nás, že se na něho podívalo už přes dva tisíce lidí. Reakce fanoušků jsou velmi pozitivní," řekl naší Rejdakci zpěvák Pepa Mádr.

Metalový kvintet, který tvoří muzikanti ze Šumperka a Nového Malína, se nechystá lenošit ani v příštích dnech. "Připravujeme další video, na kterém už pracujeme. Singl jsme opět nahrávali u Lojzy Pospíšila v Zábřeze. Premiéru chystáme na začátek roku 2022," prozradil další plány kapely její frontman.

Skupina Snaefell se věnuje heavy-metalové tvorbě s původními českými texty. Rockový kvintet vznikl v roce 2008 a od té doby stihl vydat dvě alba Síla hudby (2009) a Stratovulkán (2015).  Nyní přišel na svět singl S vírou a nadějí, kterou doprovází klip, první v historii kapely.

Snaefell v současné době hraje ve složení Josef "Pepek" Mádr (zpěv), Ondra Hýbl (kytara), Lukes Luke Oulehla (kytara), Pavel Stryk (basa) a Míťa Mistakidis (bicí).




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava