AkustikFest představí neoposlouchané kapely

ZÁBŘEH - Multižánrový hudební festival AkustikFest určený pro milovníky neotřelé a neoposlouchané muziky letos obsadí jeviště zábřežského kulturního domu v sobotu 16. října. Také letos představí především talentované hudebníky z regionu, ale i zajímavé osobnosti české hudební scény.

Brněnská skupina Tranzan bude hostem zábřežské přehlídky AkustikFest.

Za oponou kulturáku se posluchači setkají s brněnskou skupinou Tranzan, jazzrockovým duem Hanka & Veronique, pop-folkovým uskupením Veronika Wildová a Divoko a také se zábřežským hudebníkem Richardem Baksevanidisem a jeho kapelou.

Jedinečná atmosféra koncertů na jevišti

„Největším tahákem bude určitě kapela Tranzan, která hraje ekologicky laděné písně. Víc než o laciné agitky jde ale o poetické příběhy a písně plné silných obratů,“ říká Baksevanidis. AkustikFest je akcí s neobvyklým formátem. Hlavně proto, že se koná v zajímavém jevištním prostoru, který má svou jedinečnou atmosféru a kde jsou návštěvníci v bezprostředním kontaktu s účinkujícími. 

Vstupné na akci se začátkem v 19 hodin činí v předprodeji 200 korun, v den koncertu si návštěvníci za vstup připlatí padesátikorunu. Pořadatelé ze Zábřežské kulturní upozorňují, že kapacita je omezena na maximálně sto čtyřicet míst.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava