Na hudební fajnšmekry čekají tři dny plné jazzových a swingových melodií

ZÁBŘEH - Už sedmnáctý ročník stylového festivalu Jazz in Hall zahrne i letos hudební fanoušky třemi dny plnými swingové a jazzové hudby. Přehlídka se uskuteční druhý říjnový víkend na nevšedních místech Zábřeha.

Orchestr Moravia Big Band se před domácím publikem představí i s hostujícím zpěvákem Tomášem Savkou. Foto: JiH

Jazz in Hall zahájí ve čtvrtek 7. října projekce filmu o všudepřítomné muzice v ulicích amerického města New Orleans. Dokumentární snímek New Orleans: Město hudby uvede kino Retro od osmi hodin večer.

V pátek 8. října se festivalové dění přesune do příjemného prostředí Klubu ve Zdi, kde od sedmé večerní vystoupí kapely Fresh Minute a Silence & Joy. "Po koncertech dostanou muzikanti možnost ukázat svůj talent a lásku k hudbě během improvizační jam session. Zapojit se může každý, kdo přijde s hudebním nástrojem," uvedla za pořadatele Petra Kucinová.

Zazní jazz, šansony, swing i funky

Jazz in Hall vyvrcholí v sobotu 9. října večer. V tradičně netradičním prostředí zábřežské tenisové haly vystoupí řada atraktivních jmen. Od sedmi hodin večer se na podiu objeví domácí Moravia Big Band, se kterým se představí populární zpěvák Tomáš Savka. Nejslavnější hity 60. let připomene orchestr Golden Big Band Prague. V rytmu šansonu a swingu se pak odehraje koncert kapely La Boujeau a na závěr publikum rozproudí funky v podání formace Top Dream Company.

Čas mezi jednotlivými koncertními bloky posluchačům zpříjemní hudba venkovní scény. V prostoru před tenisovou halou bude na návštěvníky čekat také občerstvení, včetně jídla a nápojů na zahřátí.

Vstupenky na jednotlivé dny jsou v předprodeji v zábřežském Infocentru nebo na webových stránkách festivalu. Za čtvrteční a páteční program utratí diváci stovku. Vstupenka na sobotní večer stojí 290 korun. 


Program festivalu Jazz in Hall 2021:

7/10/2021 - 20:00 hod - KINO RETRO

New Orleans: Město hudby

Vstupné:100 Kč

8/10/2021 - 19:00 hod - KLUB VE ZDI

Fresh Minute

Silence & Joy

JAM session

Vstupné: 100 Kč

9/10/2021 - 19:00 hod - TENISOVÁ HALA

Moravia Big Band a Tomáš Savka

Golden Big Band Prague

La Boujeau

Top Dream Company

Vstupné: 290 Kč





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava