Letošní pouť u Šantovky doplní tematické víkendové festivaly. Dojde i na koncert Michala Davida

NÁŠ KRAJ - Milovníci zábavy a adrenalinu mají v těchto dnech možnost navštívit největší pouť v Olomouci, která přivezla do FunParku Šantovka velkolepé atrakce. Na ploše deset tisíc metrů čtverečních plné atrakcí pro velké i malé návštěvníky nechybí ani dobré jídlo, pití a tematické víkendové festivaly a koncerty, které celou zábavnou jízdu ještě umocní. To vše nabízí pětitýdenní program pro všechny, kteří to chtějí pořádně rozjet.

Pořadatelé si na druhém ročníku Olomoucké pouti dali opravdu záležet, neboť kromě tradičních pouťových atrakcí jako autodrom, labutě či střelnice připravili opravdové pecky pro milovníky adrenalinu. Návštěvníci si mohou vyzkoušet například přetížení 4G či se projet na 40m vysokém řetízkovém kolotoči. „Pouť měla minulý rok mimořádnou popularitu a ohlasy byly skvělé. Letos jsme se rozhodli vše posunout ještě o kus dál a společně s organizátory poutě jsme pro návštěvníky dovezli atrakce, které jistě nadchnou,“ říká marketingový koordinátor Galerie Šantovka David Podstata.

Pouťové atrakce doprovodí tematické festivaly. První víkend v tomto měsíčním pouťovém maratonu bude zasvěcen koncertům. Návštěvníci si v pátek a sobotu (3.-4. září) mohou užít vystoupení interpretů jako Delete nebo revivalové skupiny Michal Tučný Piknik. K ke koncertům samozřejmě neodmyslitelně patří grilované dobroty, čepované pivo a další chutné občerstvení.

Pro více informací o Olomoucké pouti sledujte Galerii Šantovka na webu a facebooku.

Hned následující pátek a sobotu 10.-11. září startuje GulášFest, který umožní zástupcům olomouckých restaurací i neprofesionálním týmům šanci připravit ten nejlepší guláš. Pokrm, kterým se rádi chlubí trempové u táboráku, stejně tak nejlepší šéfkuchaři z prestižních restaurací. A i návštěvníci budou mít ze souboje kuchařů radost, budou přeci ochutnávat! Na vítěze klání čeká slušná finanční odměna. I na této akci bude připraven doprovodný hudební program v podaní kapel Methyl, anebo Kabát revival.

Pivní festivaly a koncert Michala Davida

Třetí týden (17. – 18. září) mohou hosté ochutnat piva z lokálních minipivovarů. S akcí miniBeerFest už mají Olomoučané velmi dobré zkušenosti z předešlých ročníků. Na výběr bude zhruba z 10 místních pivovarů. V pátek 17. září v 16 hodin vystoupí legenda české hudební scény Michal David. Večer pak oblíbená kapela Legendy se vrací.

První říjnový víkend pořadatelé připravují vlastní OctoberFest, který je inspirován slavným mnichovským. Ten, jak už název napovídá, se ponese ve znamení piva, grilovaných klobás a dalších specialit.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava