Z policejní linky 28. týden – U Libiny boural opilec, u Štítů traktorista

Co tento týden řešili policisté v našem regionu? Dopravní nehody nebo třeba další podvod přes internet - milovník psů čekal na vysněného chlupáče na šumperském letišti marně…

Nehodu způsobil řidič pod vlivem alkoholu

 LIBINA – Necelou jednu promile nadýchal řidič berlinga, který v pátek 9. července havaroval mezi Libinou a Šumvaldem. Muž nezvládl předjížděcí manévr a narazil do protijedoucího fordu. Šofér se při nehodě lehce zranil a do nemocnice ho převezla záchranka.

Trpasličí špic na letišti nepřistál

 ŠUMPERK – O devatenáct tisíc korun přišel muž ze Šumperska, který si přes inzerát objednal trpasličího špice. Štěně mu měl dodat chovatel z Karlovarského kraje. Psa mu slíbil poslat přepravní společností, která měla štěně letecky dopravit na letiště v Šumperku. Vše nakonec skončilo naprostou blamáží a trestním oznámením na policii.

Ignoroval zákon, teď mu hrozí vězení

 MOHELNICE – Až dva roky vězení hrozí řidiči, kterého policisté kontrolovali 13. července v Mohelnici. Při lustraci šoféra policejní hlídka zjistila, že šofér má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, a to až do listopadu 2025. Ignoranta čeká obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

BMW opřel o svodidla

POSTŘELMOV – Škodu za 65 tisíc korun způsobil mladý řidič, který v neděli 11. července havaroval u Postřelmova. Mladík přecenil své schopnosti a s BMW narazil v zatáčce do svodidel. Příčinou nehody byla nepřiměřená rychlost.

Vlak přelomil traktor vejpůl. Následky vypadaly hrozivě

ŠTÍTY – Všichni svatí stáli v pondělí 12. července u řidiče traktoru, který se mezi Štíty a Herolticemi srazil s nákladním vlakem. Ačkoli lokomotiva přepůlila zetor vejpůl, zemědělec vyvázl bez zranění. CELÝ ČLÁNEK ZDE.

Kamión v Petrově nad Desnou zastavil provoz na železnici

PETROV NAD DESNOU – Zhruba hodinu a půl blokoval kamión železniční přejezd v Petrově nad Desnou. Jeho řidič tam ve středu 14. července dostal kvůli vysoké rychlosti smyk, načež se souprava stočila mimo silnici a narazila do drážních semaforů. CELÝ ČLÁNEK ZDE.

 

 



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit