Z policejní linky 23. týden – Nálezce se pochlubil ostrým granátem

Co řešili uplynulý týden policisté v našem regionu? Například krádež bot, neobvyklý nález v lese, opilé řidiče a také vandala, který zábřežské škole rozbil kamenem několik oken a dvoje dveře...

Detektor odhalil granát

HANUŠOVICE – Se svým nálezem se v pátek 4. června pochlubil policii hledač kovů na Hanušovicku. Jeho detektor objevil v zemi zkorodovaný předmět, z něhož se nakonec vyklubal ostrý dělostřelecký granát. Likvidaci trhaviny si vzal na starost přivolaný pyrotechnik.  

Opilého řidiče zadržela policie ve Velkých Losinách 

VELKÉ LOSINY – Obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí třiačtyřicetiletému řidiči, kterého policisté zastavili ve čtvrtek 10. června ve Velkých Losinách. Muž nadýchal více než jednu promile alkoholu. Hříšník přišel na místě o řidičský průkaz, a navíc může přijít také o svobodu – hrozí mu jeden rok vězení.

Zloděj ukradl boty 

ZÁBŘEH – Dva páry sportovní obuvi si ze zahrady rodinného domu v Zábřeze odnesl zloděj. Na pozemek vnikl v noci ze soboty na neděli 6. června. Krádeží způsobil škodu za necelé tři tisíce korun a dopustil se trestného činu porušování domovní svobody.

Další alkohol za volantem 

STARÉ MĚSTO – Alkohol za volantem je problémem motoristů všeho věku i pohlaví. Svědčí o tom případ z neděle 6. června, který se odehrál ve Starém Městě, kde policisté načapali opilou šestatřicetiletou řidičku. Muži zákona jí při dechové zkoušce naměřili více než jednu promile alkoholu.  

Vandal zaútočil na školu 

ZÁBŘEH – Svůj názor na vzdělání vyjádřil svérázným způsobem ničema v Zábřeze. V uplynulých dnech v jedné z tamních škol rozbil kamenem několik oken a dvoje dveře. Identitu pachatele policie zjišťuje. 



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit