Z policejní linky – Nákup auta v zahraničí skončil velkým průšvihem

Co řešili policisté uplynulý týden v našem regionu? Například okradenou osmdesátiletou stařenku nebo motorkáře, který měl u sebe "dýleráky" s bílou krystalickou látkou...

Zloději okradli osmdesátiletou seniorku 

MOHELNICKO – Osmdesátiletou ženu z Mohelnicka drze okradli ve středu 2. června zloději. Jeden z nich ji navštívil na zahradě jejího domu a rozhovorem na téma „udržované zahrádky“ se snažil odvést její pozornost. Mezitím druhý z pachatelů vnikl do jejího domu, kde odcizil peníze. Okradení zjistila důchodkyně až poté, co byli oba pachatelé za kopečky.  

Muž zůstal bez auta i bez peněz

ŠUMPERK – O více než čtvrt miliónu korun přišel šestačtyřicetiletý muž ze Šumperska, který si prostřednictvím internetu chtěl koupit vůz v Německu. Prodávajícímu zaplatil předem 260 tisíc korun, poté s ním ale obchodník přestal komunikovat a peníze nevrátil. Policie případ prošetřuje kvůli spáchání trestného činu podvod. 

Oheň škodil, ale neublížil 

 HYNČINA – Požár rodinného domu řešili hasiči v úterý 1. června v Hynčině. Oheň způsobil velkou škodu, nikoho ale nezranil. O nešťastné události jsme informovali ZDE.

Motorkář měl u sebe dýreláky. Skončil ve vězení  

ŠUMPERK – Bez řidičáku, občanky i povinného ručení se v pondělí 24. května proháněl po Šumperku osmačtyřicetiletý motorkář. Policejní hlídce odmítl dechovou zkoušku i test na drogy. Muži zákona u něj navíc objevili několik sáčků – takzvaných dýleráků, které obsahovaly bílou krystalickou látku. Hříšníka převezli policisté přímo do policejní cely.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava