Z policejní linky 21. týden – Na silnicích je to pořádná divočina. U traktoristy stáli všichni svatí

Zejména dopravní nehody a přestupky řešili policisté v našem regionu. Tentokrát chytili za volantem také dvě opilé dámy, obě přišly o dobrou pověst i řidičák... V policejním hlášení za uplynulý týden nechybí ani zlodějiny. Krade se už i kompost!

Řidič traktoru vyvázl bez zranění 

JINDŘICHOV – O velikém štěstí může mluvit třiačtyřicetiletý traktorista, se kterým se ve čtvrtek 27. května utrhla krajnice poblíž Jindřichova. Zemědělský stroj se poté převrátil na kabinu, která se pod jeho tíhou zdeformovala. Řidič přesto vyvázl bez zranění.  

Kam zmizel kompost? 

VELKÉ LOSINY - Velkolosinští policisté řeší krádež šedesáti tun kompostu z objektu bývalého zemědělského družstva. Materiál zmizel někdy v průběhu letošního dubna a zloděj krádeží způsobil škodu za šedesát tisíc korun.  

Opilec chodil po střeše auta 

ZÁBŘEH – Téměř dvě promile nadýchal mladík, který se v Zábřeze proházel po střeše zaparkované octávie. K události došlo v Mánesově ulici a na výtržníka upozornili policisty všímaví svědci. Poškozením laku auta a stěrače způsobil vandal škodu za osmnáct tisíc korun.  

Chtěl přespat na poště 

ZÁBŘEH – Škodu za dvanáct tisíc korun způsobil třiadvacetiletý mladík v Zábřeze, když se v noci pokoušel dostat do budovy České pošty. Poškozením vstupních dveří, za kterými chtěl přenocovat, způsobil společnosti škodu za dvanáct tisíc korun. Pachatele se policii podařilo dohledat díky kamerovému záznamu.  

Spolujezdci utekli na vlak

BRANNÁ – Jako zázrakem skončila děsivě vypadající nehoda v Branné bez zranění. Auto se čtyřčlennou posádkou vyjelo z cesty v úterý 25. května a spadlo do potoka, kde se převrátilo na střechu. Na místě nehody objevili policisté jen jednoho muže, další vzali nohy na ramena a hlídka je našla na místním vlakovém nádraží. „Jak se ukázalo, devětadvacetiletý řidič měl důvod, proč se policii vyhýbat. Ukázalo se totiž, že má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel,“ uvedla mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. Zdemolované auto vytáhli z potoka přivolaní hasiči.  

Jezdec spadl z elektrotříkolky. Na pomoc přiletěl vrtulník 

KLOPINA – Vážné zranění utrpěl v úterý 25. května řidič elektrotříkolky, který havaroval v zatáčce mezi obcemi Klopina a Police. Muž nezvládl průjezd prudkou zatáčkou a upadl na zem. Na tříkolce jel bez přilby. Těžce zraněného jezdce dopravil do nemocnice záchranářský vrtulník.  

Řidička nadýchala dvě a půl promile 

ZÁBŘEH – O řidičák i dobrou pověst přišla v úterý 25. května čtyřicetiletá řidička v Zábřeze. Policejní hlídka ji krátce před půlnocí naměřila dvě a půl promile alkoholu. S naměřenou hodnotou motoristka souhlasila a teď ji čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Zloděj vybral kůlnu i mrazák  

BLUDOV – Zloděj, který se v průběhu minulého týdne vloupal do objektu v Bludově, ukradl vše, co mu přišlo pod ruce. Majitel po jeho návštěvě postrádá například elektrické nářadí, demižon slivovice, kosmetiku, jízdní kolo a zmizelo i maso z mrazáku. Chmaták za sebou nechal škodu ve výši 30 tisíc korun.  

Žena se před jízdou napila. Skončila v nemocnici

KŘEMAČOV – K nehodě dvou aut došlo v sobotou 22. května mezi Mohelnicí a Křemačovem. Dvaačtyřicetiletá řidička peugeotu vyjela ve velké rychlosti z jízdního pruhu, kde se čelně střetla s protijedoucím opelem. Žena v peugeotu odnesla náraz těžkým zraněním. Ještě předtím, než ji záchranka odvezla do nemocnice, jí policisté naměřili 0,9 promile alkoholu v dechu. Bouračka si vyžádala škodu za čtvrt miliónu korun.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava