Z policejní linky 18. týden – Krade se všechno, dokonce i včely

Co všechno řešili policisté uplynulý týden? Hlavně krádeže. Chmatáci šli po nářadí, penězích, mobilech, kolech a dokonce i botách nebo včelách...

Nehoda u Písařova se naštěstí obešla bez zranění. Foto: PČR

Pod náklaďákem se utrhla krajnice  

PÍSAŘOV – Utržená krajnice stojí za nehodou nákladního auta, která se ve středu 5. května odehrála na silnici poblíž Písařova. Šofér náklaďáku se snažil vyhnout protijedoucímu autu, přičemž sjel do příkopu. Na voze vznikla škoda za padesát tisíc korun. Havárie se obešla bez zranění.  

Zloděj ukradl nářadí 

ŠUMPERK – Nářadí za dva tisíce korun ukradl zloděj, který se vloupal do jedné z chatek v zahrádkářské kolonii Za Tratí v Šumperku. K události došlo v době od konce dubna do 4. května. Pachatel se dovnitř dostal poté, co překonal bezpečnostní mříže a dveře.  

V Úsově vykradli hospodu 

ÚSOV – Do restaurace v Úsově se v noci z neděle na pondělí 3. května vloupal zloděj. Uvnitř odcizil peníze a mobil hospodského. Policie na případu pracuje kvůli spáchání trestného činu krádež vloupáním. V případě dopadení hrozí pachateli dva roky odnětí svobody.  

Mladíkovi ukradl kolo i boty  

ŠUMPERK – Jízdní kolo ukradl zloděj ze společné kolárky v paneláku v ulici Čsl. armády v Šumperku. Ani to mu nestačilo a jeho majitele obral také o boty, které našel na chodbě. Pachatel tak získal věci za celkem třináct tisíc korun.  

Včelař přišel o úly 

ZVOLE – O tři úly i se včelstvy přišel včelař ve Zvoli. Medonosky pachatel ukradl v průběhu posledního dubnového týdne. Chovateli tím způsobil škodu za přibližně osmnáct tisíc korun. Krádeže včelstev nejsou v regionu žádnou výjimkou.  

Stojan s úly, kde tři z nich chybí. Foto: PČR 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava