Z policejní linky 14. týden – Na silnicích znovu skřípaly plechy

Co všechno řešili policisté uplynulý týden? Zejména dopravní nehody! Plechy skřípaly na mnoha místech našeho regionu...

Bouračka komplikovala dopravu u Libivé

LIBIVÁ – Velké dopravní komplikace způsobila čtvrteční nehoda pěti nákladních aut mezi Libivou a Mohelnicí. Řidič soupravy, který nedodržel bezpečnou vzdálenost před ostatními vozidly, naboural do čtyř dodávek. K nehodě došlo poté, co jedno z vozidel zpomalilo, aby při odbočování dalo přednost protijedoucímu autu. Událost se obešla bez zranění, škoda je 600 tisíc korun.

Za nehodu čtyř vozidel může nepozornost

BLUDOV – Rovnou čtyři auta se srazila ve středu 7. dubna na silnici I/44 v Bludově. Podle informací policie je viníkem jeden z řidičů, který nedával pozor a narazil do před ním jedoucího auta. Při nehoda se jeden člověk zranil, škoda dosáhla několika desítek tisíc korun.  

Mladík havaroval na motorce. Jel bez přilby

DLOUHOMILOV – V nemocnici skončil mladý motorkář, který v pátek 2. dubna boural v Dlouhomilově. Událost nemusela skončit vážným úrazem, kdyby měl na hlavě přilbu. „Mladík nerespektoval na křižovatce značku Dej přednost v jízdě a srazil se s octávií,“ dodala mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. Motorkář jel na jawě bez registrační značky a povinného ručení.  

Opilý muž řádil v Šumperku 

ŠUMPERK – Kachlové obklady na zdravotnickém zařízení v Šumperku poškodil v sobotu 3. dubna třicetiletý výtržník. Choval se přitom velmi hlasitě, a tak přilákal pozornost všímavých obyvatel města, kteří na něj zavolali strážníky. Muži zákona opilci naměřili dvě promile alkoholu a k vystřízlivění ho převezli do policejní cely.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava