Z policejní linky 13. týden – Kvůli požáru byl Mohelničák neprůjezdný

Co všechno řešili policisté uplynulý týden? Krádeže, dopravní nehody, opilé i zfetované řidiče a také svéráznou zlodějku, která vykradla potraviny v obchodním domě v Šumperku. Jako důvod svého jednání uvedla, že jí hladem kručelo v břiše a měla žízeň...

Na Mohelničáku shořelo auto

MOHELNICE – Bez zranění se obešel požár renaultu, který vzplál ve středu 31. března na silnici I/35 u Studené Loučky. Auto řídil dvaadvacetiletý cizinec, který z incidentu vyvázl bez zranění. Kvůli hašení požáru byla silnice půl hodiny neprůjezdná. Jeho příčinou byla podle hasičů technická závada na vozidle.

Feťák dořídil v Bludově

BLUDOV – Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí je podezřelý třicetiletý muž z východních Čech, kterého policisté zastavili v pondělí 29. března v Bludově. Ignorant usedl za volant přesto, že mu řízení zakázal Okresní soud v Ústí nad Orlicí, navíc měl pozitivní test na amfetamin.

Na mol byl už odpoledne

ŠUMPERK – Dvě promile nadýchal v pátek 26. března osmapadesátiletý řidič v Šumperku. Policejní hlídka ho zastavila po třetí hodině odpoledne. Muži zákona opilce zadrželi a převezli do policejní cely. Hříšníkovi teď hrozí jeden rok vězení.

Chata měla nezvaného hosta

BLUDOV – Do chaty v Bludově se v době od 4. do 26. března vloupal zloděj. Dovnitř se dostal poté, co ze vstupných dveří odstranil mříž a rozbil jejich výplň. Uvnitř nenašel nic, co by ho zaujalo a z místa činu odešel s prázdnou. Poškozením dveří však způsobil škodu za pět tisíc korun.

Motiv krádeže? Hlad a žízeň

ŠUMPERK – Prázdný žaludek svedl na šikmou plochu pětačtyřicetiletou ženu, která v úterý 30. března vykradla obchod s potravinami na Hlavní třídě. Dovnitř se dostala rozbitými dveřmi, následně odcizila cigarety, cukrovinky a alkohol. Zlodějku ještě téhož dne policisté zadrželi. Jako důvod svého jednání uvedla, že nemá kde spát, hladem jí kručí v břiše a má žízeň.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava