Z policejní linky 12. týden – Požár způsobila cigareta

Co všechno řešili policisté uplynulý týden? Krádeže, dopravní nehody a bohužel tradičně také opilé i zfetované řidiče.

Špatně típnul cigáro. Hasiči měli poplach 

ŠUMPERK – Před šestou hodinou ráno se ve středu 24. března rozezněly v Šumperku požární sirény. Hořet začalo na balkóně paneláku v ulici Jiřího z Poděbrad. Než na místo požární jednotka dorazila, podařilo s majitelům bytu uhasit plameny svépomocí. Příčinou požáru byla podle vyšetřovatelů nedbale „típnutá“ cigareta.

Devatenáctiletý mladík řídil pod vlivem drog 

VELKÉ LOSINY – Pozitivní test na amfetamin a marihuanu měl teprve devatenáctiletý řidič, kterého policisté zastavili ve Velkých Losinách. Požití drog později potvrdil také lékařský odběr krve. Nezodpovědný mladík teď může počítat s trestem odnětí svobody až na jeden rok.  

Řidič přišel o papíry a skončil v cele 

ŠUMPERK – V policejní cele ukončil svoji jízdu šestatřicetiletý řidič, kterého policie zastavila v pátek 19. března v Šumperku. Muž nadýchal 1,7 promile alkoholu. Na místě přišel o řidičák a střízlivět musel na vězeňském kavalci. Za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí jeden rok vězení.

Silniční nehoda omezila provoz na železnici 

BRANNÁ – Více než tři hodiny nejely vlaky na železnici mezi Hanušovicemi a Jeseníkem. Důvodem mimořádné výluky byla v pátek 19. března nehoda osobního auta mezi Ostružnou a Brannou. Řidič tam nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou, dostal smyk a vjel na koleje, kde vozidlo zůstalo stát. Bouračka se naštěstí obešla bez zranění, vyžádala si ale škodu za 270 tisíc korun.  

Zloděj vybílil sklep 

ŠUMPERK – Čtyři kartony alkoholických i nealkoholických nápojů, čtyři láhve tvrdého alkoholu, zavařeniny, lampu, boty, brusle a dva spacáky ukradl zloděj ze sklepa panelového domu v Šumperku. Dovnitř se vloupal v době od 20. do 21. března a krádeží způsobil škodu za třináct tisíc korun.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava