Z policejní linky 9. týden – Vandal poškodil památku v Šumperku

Co všechno řešili policisté v našem regionu uplynulý týden? Zejména krádeže - zloději brali od vrtáku, přes motorové pily až po přívěsný vozík. V době trvání nouzového stavu hrozí pachatelům vysoké tresty.

Zloděj kradl v Libině 

LIBINA – Do stodoly v Libině se v uplynulých dnech vloupal zloděj. Uvnitř se mu zalíbil křovinořez a půdní vrták za celkem patnáct tisíc korun. Za krádež věcí v době vyhlášení nouzového stavu hrozí pachateli osm let vězení.  

Vandal poškodil památku  

ŠUMPERK – Historické dveře domu v Šumperku poškodil v noci na pondělí 1. března vandal. Na pískovcový portál namaloval nečitelný nápis a ze dveří odlomil část kované mříže. Přesnou škodu zatím památkáři nevyčíslili.  

Chmaták se napakoval v Hanušovicích 

HANUŠOVICE – Dvě motorové pily, sekery a další ruční nářadí – to je kořist, kterou si zloděj odnesl z několika kůlen v Hanušovicích. Do objektů se vloupal v noci ze soboty na neděli 28. února. Pachatel tím způsobil škodu za bezmála dvacet tisíc korun.  

Z Mohelnice zmizel přívěs 

MOHELNICE – Přívěsný vozík za dvacet tisíc korun postrádá muž z Mohelnice. Zloděj mu ho ukradl z pozemku u domu v Olomoucké ulici. Policie na případu pracuje kvůli spáchání trestného činu krádež a porušování domovní svobody. 

Spadla klec – mladíka i dívku zadržela policie 

BOHUSLAVICE, MOHELNICE – Třiadvacetiletou dívku a stejně mladého muže načapala policie při řízení bez řidičského průkazu. Ženu přistihla při porušení zákona v pátek 26. února v Bohuslavicích, mladíka o den později v Šumperku. Oběma hrozí dva roky odnětí svobody.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava