Z policejní linky 47. týden – Kradou se kola i koloběžky

OKRES - Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Během nouzového stavu sice hrozí za krádeže zvýšená sazba až osm let vězení, ani to však zloděje neodradí.

Zloděj bral vše, co mu přišlo pod ruky 

ŠUMPERK – Notebook, několik kartonů cigaret, ale také peníze ukradl zloděj z prodejny v ulici Čsl. armády v Šumperku. Celkem si tak přišel na kořist v hodnotě 23 tisíc korun. Policie případ vyšetřuje kvůli spáchání trestného činu krádež. Za ten pachateli hrozí až osm let vězení.

Netrpělivý řidič si zadělal na malér 

BLUDOV – Už příští měsíc měl šestadvacetiletému muži ze Šumperska skončit zákaz řízení, který mu udělil Městský úřad v Šumperku. Netrpělivý řidič ale nečekal a minulý týden hned dvakrát usedl za volant vozu. K jeho smůle ho v Bludově zastavila hlídka policie. Muži hrozí obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a tři roky vězení.  

Cyklista přišel o horské kolo 

ŠUMPERK – Ani lankový zámek nezabránil zloději v krádeži horského kola. Pachatel se bicyklu zmocnil v sobotu 14. listopadu v Šumperku. Cenu odcizeného „horáka“ vyčíslil majitel na 23 tisíc korun.

Zloděj odjel na koloběžce

OLŠANY – Pěšky teď musí chodit majitel elektrické koloběžky z Olšan. Jeho oblíbený dopravní prostředek mu totiž ukradl zloděj. Pachatel neměl s lupem příliš práce – kořist si jednoduše odnesl z chodby paneláku.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava