Z policejní linky 46. týden – U Hoštejna našel pozdrav od dělostřelců

REGION - Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Na seznamu nechybí bouračka, krádeže kreditky, rádia i dřeva nebo nebezpečný nález v lese u Hoštejna.

Dělostřelecký granát nalezený v lese u Hoštejna zajistil přivolaný policejní pyrotechnik. Ilustrační foto: archiv

V lese našel pozdrav od dělostřelců 

HOŠTEJN – Dělostřelecký granát ráže 100 milimetrů našel v sobotu 7. listopadu pětatřicetiletý muž u Hoštejna. Přivolaný policejní pyrotechnik zjistil, že se jedná o výbušninu z období druhé světové války. Granát zajistil a odvezl k likvidaci.  

Řidič měl dvojnásobnou smůlu 

RUDA NAD MORAVOU – Opravdovou smůlu měl minulý týden řidič Opelu Astra u Rudy nad Moravou. V autě mu došel benzin, vůz proto odstavil a domů pokračoval po svých. Když se ráno vrátil s kanystrem paliva, zbyly mu jen oči pro pláč – zloděj přes noc rozbil okno vozu a odcizil z něj rádio, osvětlení a doklady.  

 Z Jedlí zmizel smrk 

JEDLÍ – Třicet kubíků smrkové kulatiny ukradl zloděj z katastru obce Jedlí. Ke krádeži došlo někdy v době od 5. listopadu. Zloděj si odcizením dřeva přišel na čtyřiadvacet tisíc korun. Pachateli hrozí v případě dopadení osm let vězení.  

Zloděj zneužil nalezenou kartu 

MOHELNICE – Téměř jeden tisíc korun vybral zloděj z účtu pomocí karty, kterou ve čtvrtek 5. listopadu našel v jednom z mohelnických supermarketů. Chmatákovi se podařilo uskutečnit hned tři neoprávněné platby, než majitelka kartu zablokovala.  

Chvilka nepozornosti přišla na 150 tisíc korun 

ZÁBŘEH – Nehoda Škody Superb a Octavia se v úterý 10. listopadu obešla v Zábřehu bez zranění, zato s velkou škodou. K bouračce došlo kolem šesté hodiny večer na křižovatce směrem k Rovensku. Z šetření policie vyplývá, že za nehodu může řidič superbu, který protijedoucímu autu nedal přednost. Na havarovaných vozidlech vznikla škoda za 150 tisíc korun.  


INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava