Neviditelný chodec, zloděj v nemocnici a neexistující bagr

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? V Mohelnici řádí kapsář, v Hanušovicích se muž nedočkal bagru a přišel o statisíce, v Rejcharticích ztratila matka v lese syna a v Úsově srazila řidička neosvětleného chodce.

Řidička narazila večer do chodce, který nebyl vůbec osvětlen a neměl ani žádné reflexní prvky. Foto: pčr

Řidička srazila neosvětleného chodce

ÚSOV – V nemocnici skončil čtyřiačtyřicetiletý muž, kterého mezi Úsovem a Stavenicí srazila ve čtvrtek 17. října šestatřicetiletá řidička škodovky. Muž šel v noci po silnici a vedl kolo, neměl na sobě žádné reflexní prvky a bez osvětlení byl také bicykl.

Zloděj kradl v nemocnici 

ŠUMPERK – Do šatny v šumperské nemocnici vnikl v noci na čtvrtek 17. října zloděj. Jednu z pracovnic špitálu okradl o osobní doklady, platební kartu a pouzdro na brýle. Z karty pak zaplatil zboží za zhruba dva tisíce korun.

Řídil, ačkoli neměl  

HANUŠOVICE – Až dva roky vězení hrozí pětačtyřicetiletému muži, který ve středu 16. září přijížděl Hanušovicemi. Policejní hlídka při jeho lustraci zjistila, že šofér má zákaz řízení vozidel až do ledna příštího roku. Jeho porušením se dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Na dřevo čeká už dva měsíce 

OKRES – Trpělivost došla staršímu muži ze Šumperska, který si v polovině srpna objednal a také zaplatil dodávku palivového dřeva. Dosud mu prodejce žádné dříví nedovezl, vymlouvá se na dopravu nebo také tvrdil, že mu klády někdo ukradl. Tak jako tak zaplacené dříví nedodal a peníze vrátit nechce. Už tak dost trpělivý muž proto celou věc předal policii, která ji teď řeší jako trestný čin podvod. Škoda je 18 tisíc korun.

Bagr nepřišel, zato peníze jsou fuč 

HANUŠOVICE – O více než dvě stě tisíc korun přišel muž z Hanušovicka, který si na internetovém bazaru objednal mini bagr za více než 200 tisíc korun. Peníze poslal prodávajícímu předem, jenže žádný stroj v dohodnutém termínu a ani poté nedorazil a prodejce nebere telefon, zato policie ano. Ta už případ prošetřuje. Pachateli hrozí několikaletý kriminál.

Policisté byli rychlejší než vrtulník. Chlapce našli do hodiny 

REJCHARTICE – Po nezletilém chlapci pátrali policisté v pondělí 14. října u Rejchartic. Jeho zmizení oznámila máma, která byla s hochem na procházce v lese. Do hledání se zapojilo šest policistů, kteří mládence našli dřív, než na místo doletěl vrtulník s termovizí.

Ruce nechte v kapsách 

MOHELNICE – Jestli budete letos na podzim chodit po Mohelnici s rukami v kapsách, nemusí to být jen známkou frajeřiny, ale třeba obyčejné prevence. Ve městě totiž řádí kapsář. V uplynulém týdnu tam policisté řešili tři případy, kdy pachatel nepozorovaně okradl lidi o tisíce korun.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava