Řidič pomáhal při povodních, nákladní auto převrátil na bok. Tím jeho problémy ale nekončí

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Podle policejních svodek to vypadá, že moc práce neměli. Řešili dvě dopravní nehody a jeden podvod při prodeji mobilního telefonu.

Ačkoli snímek vypadá dramaticky, nehoda se obešla bez zranění. Foto: pčr

Havaroval vůz, který pomáhal při povodních

HANUŠOVICE – Škodu za 150 tisíc korun způsobil muž, který v sobotu 28. září havaroval v Hanušovicích s nákladním autem. Pod vozidlem převážejícím naplavený odpad z povodní, se utrhla krajnice, vůz se pak převrátil na bok a zasypal silnici převáženým materiálem. Nešlo ale o jediný problém – vyšlo totiž najevo, že šofér nevlastnil řidičské oprávnění, a navíc řídil opilý. Policisté mu během dechové zkoušky naměřili 0,3 promile alkoholu.

Chtěla nový telefon, přišla o peníze

VELKÉ LOSINY – O téměř patnáct tisíc korun přišla v září mladá žena ve Velkých Losinách. Peníze předala muži, který za ně slíbil doručit iPhone 15. Jenže slíbený telefon dosud neobdržela, a tak celý případ oznámila na policii. Ta ho řeší jako podvod.

Senioři se střetli na silnici 

VIKANTICE – Bez zranění skončila nehoda dvou aut, která se odehrála v pondělí 1. října ve Vikanticích. Senior ve VW Caddy tam začal předjíždět další vůz, který právě odbočoval. Jeho pětasedmdesátiletý šofér už neměl šanci střetu zabránit. Na autech vznikla škoda za 350 tisíc korun.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček