Řidička skončila na střeše, motorkář v nemocnici

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Neukázněné řidiče, opilce, bouračky motorkářů a také výtržníka v Hanušovicích, který obtěžoval lidi na autobusové zastávce a nakonec skončil na záchytce.

Příčinou nehody, při které řidička převrátila auto na střechu, byla podle policie vysoká rychlost. Foto: pčr

Auto skončilo na střeše, řidička jela moc rychle

MÍROVSKÝ GRUNT – Ve špitále skončila ve čtvrtek 26. září odpoledne řidička vozu Audi, se kterým havarovala u obce Mírovský Grunt. Podle zjištění policie jela žena zřejmě moc rychle, dostala smyk a vyletěla ze silnice, kde se auto převrátilo na střechu. Poraněnou řidičku na místě ošetřila záchranka, která ji následně převezla do nemocnice v Šumperku.  

Opilý řidič boural na parkovišti a ujel 

ŠUMPERK – Od dopravní nehody se pokusil ujet třiašedesátiletý řidič v Šumperku. V neděli 22. září naboural na parkovišti v ulici M. Šaje do zaparkovaného auta. Jenže místo toho, aby počkal na policii, ujel do města. Při jízdě ho sledoval další řidič, který bouračku viděl a kontaktoval muže zákona. Ti ujíždějícího šoféra zastavili v ulici Gen. Svobody, kde mu naměřili zhruba 2,7 promile alkoholu v dechu. Opilý motorista teď může počítat s tříletým trestem odnětí svobody.

Mladý motorkář nedobrzdil Yamahu 

NOVÝ MALÍN – V nemocnici skončil v pátek 20. září odpoledne mladý řidič motorky. Boural v Novém Malíně, kde zezadu narazil do dalšího auta, které začalo prudce brzdit. Příčinou nehody bylo podle policie nedodržení bezpečné vzdálenosti mezi motorkou a autem.

Výtržník obtěžoval cestující. Skončil na záchytce 

HANUŠOVICE – Z výtržnictví je podezřelý čtyřiadvacetiletý mladík, který ve čtvrtek 26. září vyváděl v Hanušovicích. Obtěžoval tam lidi, kteří čekali na autobus – nejprve jim sprostě nadával, a pak je začal pošťuchovat. Neuklidnil se ani poté, co přijela hlídka policie. To ho brzy zpacifikovala, naložila do auta a odvezla na záchytku do Olomouce. V těle měl výtržník 2,38 promile alkoholu.

Na místě přišel o řidičák 

MORAVIČANY – Za volant se hodně dlouho nepodívá pětačtyřicetiletý muž, kterého policejní hlídka zastavila ve čtvrtek 26. září v Moravičanech. Policisté totiž zjistili, že šofér řídí pod vlivem alkoholu a okamžitě mu sebrali řidičák. Kromě toho mu teď hrozí až jeden rok vězení.

Šestnáctiletý motorkář jízdu nezvládl 

KŘEMAČOV – Teprve šestnáctiletý hoch havaroval ve středu 25. září v Křemačově. Vyboural se na motorce, když nezvládl projet zatáčku. Po pádu na zem se zranil a sanitka ho převezla do nemocnice v Šumperku.




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček