Šestnáctiletý motorkář čelně narazil do superba. Stáli u něho všichni svatí

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, opilé řidiče a také krádeže. V Šumperku zmizely kola, v Paloníně drahé nářadí a v Hanušovicích poklopy.

Motorkář, který narazil do osobního auta, vyvázl z nehody bez většího zranění. Zřejmě mu pomohla přilba. Foto: pčr

Mladý motorkář narazil do superba  

ŠUMPERK, HRABENOV – Do Hrabenova nedojel ve středu 4. září šestnáctiletý řidič motorky. Při jízdě směrem od Šumperka totiž dostal v zatáčce smyk a přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucí Škody Superb. Kupodivu se během nehody nikdo vážně nezranil, škoda dosáhla 80 tisíc korun.

Zloděj ukradl nářadí za statisíce korun 

PALONÍN – Pořádně tučnou kořist si odnesl zloděj, který se vloupal do stavebních buněk poblíž opravovaného mostu u Palonína. Z první ukradl nářadí za 120 tisíc korun a ze druhé vybavení v hodnotě 200 tisíc korun. Pachatel před zákonem uniká.

První školní den řídil opilý 

ŠUMPERK – V pondělí 2. září dopoledne zastavila policie v ulici Jeremenkova v Šumperku staršího řidiče. Během dechové zkoušky mu naměřila 1,56 promile alkoholu v dechu. Muž přišel na místě o řidičák a teď mu hrozí roční vězení, zákaz činnosti nebo peněžitý trest za ohrožení pod vlivem návykové látky.

Zloděj ukradl kola za desetitisíce korun 

ŠUMPERK – Dvě horská kola za více než šestašedesát tisíc korun ukradl zloděj z domu v ulici J. z Poděbrad v Šumperku. Bicykly sice jistil zámek, ani to ale pachatele nezastavilo. Policie případ řeší jako trestný čin krádež.

Městu zmizely poklopy 

HANUŠOVICE – Škodu za osmnáct tisíc korun způsobil zloděj, který ukradl šest litinových poklopů v Hanušovicích. Dekly byly volně přístupné v areálu venkovního skladu, a tak s jejich ukradením neměl zloděj moc práce.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček