Co se dělo na silnicích? Mercedes boural kvůli jezevci. Šestnáctiletá motorkářka i spolujezdec letěli přes řídítka

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody po celém okrese, vandalství v Bludově a také nepoctivého zaměstnance herny v Šumperku, který z podnikového trezoru vybral skoro sto tisíc korun.

Řidička dacie nedala přednost protijedoucí motorce, kterou řídila šestnáctiletá dívka. Foto: pčr

Motorkářka i spolujezdec letěli přes řídítka 

ŠUMPERK – K nehodě osobáku a motorky došlo v úterý 27. srpna na křižovatce ulic Langrova a Temenická v Šumperku. Řidička dacie tam nedala přednost protijedoucí motorce, kterou řídila šestnáctiletá dívka. Ta po nárazu do vozidla přeletěla přes řídítka, přičemž její spolujezdec dopadl hned vedle ní. Kupodivu se celá bouračka obešla bez zranění.

Nehodu způsobil jezevec 

MOHELNICE – Srnku, zajíce nebo slepici už srazil autem kdekdo, ale havarovat s jezevcem, chce už opravdovou dávku smůly. Velmi plaché zvíře se totiž podaří v živé přírodě spatřit málokomu. Řidič mercedesu, který jel v úterý 27. srpna v noci mezi Mohelnicí a Libivou, spatřil přebíhajícího jezevce na poslední chvíli. Zvíře se po nárazu otřepalo a uteklo. Poškozený mercedes vyvázl ze srážky podstatně hůř – vznikla na něm škoda za několik tisíc korun.

Zaměstnanec herny zpronevěřil peníze 

ŠUMPERK – K platu si přilepšil muž, který v jedné ze šumperských heren pracoval jako obsluha. Z podnikového trezoru vybral 96 tisíc korun, a ještě na místě nechal lísteček s poznámkou, že peníze vzal právě on. Policie ho teď podezřívá z trestného činu zpronevěra.

Policisté zkazili řidičům začátek týdne 

ŠUMPERK – Začátek každého týdne je těžký, třináct řidičů ze Šumperska ho ale mělo ještě těžší. Vlastní vinou. Od policistů totiž dostali pokuty za porušení dopravních předpisů. Preventivní akci podnikla policie v pondělí 26. srpna mezi pátou hodinou ráno a jedenáctou dopoledne. Za tu dobu prověřila celkem 106 vozidel.

Motorkář letěl vrtulníkem

KOUTY NAD DESNOU – Další nehoda motorkáře se odehrála na Červenohorském sedle ve čtvrtek 29. srpna. Mladý řidič nezvládl průjezd zatáčkou a havaroval. První pomoc mu poskytla jeho partnerka, která jela na stroji za ním. Zraněného mladíka pak horská služba převezla k místu, kam si pro něj přiletěl vrtulník letecké záchranky.  

V Bludově řádí vandal. Používá dlažební kostku 

BLUDOV – Na pozoru by se měli mít lidé v Bludově, hlavně ti, kteří parkují auta na veřejně dostupných místech. Minulý týden tam vandal poškodil tři auta a způsobil tak škodu za přibližně 150 tisíc korun. Více informací ZDE.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček