Po pohřešovaném muži pátrá už i policejní vrtulník. Není svéprávný a potřebuje léky

VELKÉ LOSINY - Policisté pátrají po pohřešovaném nemocném muži. Včera kvůli tomu celé odpoledne létal nad Velkými Losinami policejní vrtulník a policisté pročesávali lesy v blízkosti lázeňské obce.

Petr Pospíšil je pohřešovaný od úterý. Foto: pčr

Petr Pospíšil, který se ztratil, nutně potřebuje léky. Naposledy byl viděn na severním okraji Velkých Losin. Ve středu večer nakonec policie vydala veřejnou výzvu k pomoci při pátrání. Zde je policejní výzva v plném znění:

"Šumperští policisté pátrají po 56letém muži, který byl naposledy viděn v úterý 27. srpna okolo 14. hodiny ve Velkých Losinách na ulici Sportovní, jak míří pěšky ven z vesnice. Pohřešovaný je omezen na svéprávnosti a trpí duševní poruchou a léky, které užívá, nemá při sobě. Pohřešovaný muž měl mít na sobě 3/4 bílé kárované kraťasy, šedé triko, patrně i šedou mikinu, bílé boty značky adidas, modrou ledvinku značky Tommy Hilfiger a červenou kšiltovku s nápisem Bayern Mnichov. Pokud víte, kde se muž nachází nebo disponujete informacemi k jeho pohybu, kontaktujte neprodleně telefonní linku 158."

Muž není nebezpečný

Pohřešovaný Petr Pospíšil je střední postavy, má hnědé vlasy a prošedivělé vousy a modré oči. Podle dalších policejních informací není muž nebezpečný ani ozbrojený a netrpí žádnou infekční chorobou. 

Obyvatelé Losin o pátrání dlouho nebyli informováni, takže v nich přelety vrtulníku a množství policistů vyvolávalo odpoledne obavy. Až zhruba o půl sedmé se objevila výzva a upozornění na facebookové stránce obce Velké Losiny. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček