Důchodce nepřežil havárii na elektrokole. Sedmnáctiletou motorkářku zachránili

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Hlavně dopravní nehody a opilé řidiče. V Hosticích hříšník nadýchal 1,6 promile, v Lošticích naměřili muži zákona řidiči skútru 2,34 promile, načež se jim přiznal, že před jízdou zkonzumoval sedm dvanáctistupňových piv.

Mladá motorkářka na stroji upadla a skončila mimo silnici. Foto: pčr

Mladá motorkářka jízdu nezvládla 

LIBINA, MOSTKOV – Teprve sedmnáctiletá motorkářka havarovala ve čtvrtek 22. srpna mezi Mostkovem a Libinou. Na stroji upadla v zatáčce a skončila mimo silnici. Zraněné dívce poskytla první pomoc další řidička, která místem nehody projížděla. Motorkářku si pak do péče převzal lékař záchranné služby.  

Senior zemřel po pádu z elektrokola 

KOPŘIVNÁ – Tragická nehoda se odehrála v neděli 25. srpna večer v Lužné, části obce Kopřivná. Dvaasedmdesátiletý cyklista sjížděl na elektrokole, vyjel mimo cestu a narazil do betonové vpusti. Ačkoli mu svědci nehody poskytli na místě první pomoc, důchodce bouračku nepřežil. 

Řidič převrátil auto na střechu a utekl  

ROVENSKO – K nehodě osobního fordu došlo v úterý 20. srpna u Rovenska. Auto vyjelo mimo silnici, kde se převrátilo na střechu. Po jeho řidiči policie pátrá, protože od nehody utekl. Havárii oznámil na policii náhodný svědek.

Opilý řidič projížděl Hosticemi 

HOSTICE – Zhruba 1,6 promile alkoholu nadýchal řidič, kterého policie zastavila v pondělí 19. srpna v Hosticích. Hlídce se nepozdávala podivná jízda auta, a tak dala řidiči dýchnout. Podezření mužů zákona se brzy potvrdilo. Dvaašedesátiletého hříšníka teď čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Zloděj se napakoval v trafice 

ŠUMPERK – Trafiku v šumperské Temenici vyloupil minulý víkend zloděj. A odnesl si s sebou tučnou kořist – trezor s penězi a cigarety. Majitel prodejny vyčíslil škodu zhruba na 350 tisíc korun.

Šofér vypil sedm dvanáctek 

LOŠTICE – Celkem sedm dvanáctistupňových piv do sebe nalil řidič skútru v Lošticích, kterého v sobotu 17. srpna zastavila policie. Muž nadýchal 2,34 promile a teď mu hrozí jeden rok odnětí svobody.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček