Zásadně v protisměru! Popletený řidič děsil ostatní účastníky provozu

KRAJ - Několik oznámení o autě, jedoucím v protisměru na dálnici D1 mezi Přerovem a Lipníkem přijal operátor na lince 158 v úterý 16. července krátce po 11. hodině. Hlídky, které vyrazily okamžitě na místo a provoz zastavily, však již vůz nedohledaly. Podivné ale bylo, že nejprve auto v protisměru potkávali řidiči ve směru na Lipník a o pár minut později zase řidiči jedoucí na Přerov. Díky kameře na dálničním sjezdu u Přerova pak policisté záhy zjistili proč.

Policisté po řidiči pátrají a žádají o pomoc také řidiče, kteří v danou dobu úsekem projížděli. Foto: pčr

Z kamerového záznamu bylo patrné, že neznámý řidič s vozidlem Škoda Octavia combi nezjištěné registrační značky jel na Přerov v pruzích směřujících na Lipník nad Bečvou. Kde na dálnici do protisměru najel, to policisté zatím nezjistili. Pár minut poté, co vůz projel kolem kamery, se na záznamu objevil znovu. Tentokrát ale najížděl do protisměru z druhé strany a jel tak proti vozidlům jedoucím na Přerov. Patrně se mu podařilo dojet až na odpočívadlo Osek, které se nachází na 289. kilometru, kde se otočil a poté již jel správným směrem. Na sjezdu, kterým na dálnici najel, ji také opustil.

Policisté po řidiči nyní pátrají a s žádostí o pomoc se obracejí také na řidiče, kteří v danou dobu úsekem projížděli a předmětné vozidlo v protisměru zaznamenali. S informacemi k neznámému řidiči a jeho vozidlu je možné kontaktovat buď přímo dálniční oddělení Kocourovec na tel. č. 974 762 751, nebo linku 158. Se ztotožněním řidiče a vozidla by jim pak zejména mohly pomoci kamerové záznamy z palubních kamer.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj