Týden na silnicích: bouralo auto, cyklista i motorkář

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Hlavně dopravní nehody. Bourali staří i mladí šoféři. Kriminalisté řeší i další z mnoha online podvodů. Tentokrát naletěl mládenec, který místo počítačového procesoru obdržel obyčejné papírové kapesníky.

Na silnicích bylo minulý týden velmi rušno, alespoň co se dopravních nehod týče. foto: pčr

Řidička trefila motorkáře

ŠUMPERK – Bez vážnějšího zranění se naštěstí obešla nehoda osobního auta a motorkáře, ke které došlo v pondělí 15. července na křižovatce v Šumperku. Řidička osobáku odbočovala vlevo, a přitom nedala přednost motorkáři, do kterého narazila. Zranění jezdce naštěstí nebylo vážné.  

Mladík nezvládl zatáčku 

ROHLE – Vysoká rychlost a nezkušenost řidiče byly patrně příčinou nehody motorkáře, která se odehrála ve čtvrtek 18. července u Rohle. Mladistvý řidič tam vyjel v zatáčce mimo silnici, kde havaroval. Zraněného jezdce ošetřili přivolaní záchranáři, pak ho ale raději převezli do olomoucké fakultní nemocnice. Na stroji vznikla škoda za 16 tisíc korun.

Senior narazil do vozíku 

ŠUMPERK – K nehodě seniora na elektrokole došlo ve středu 17. července v Šumperku. Důchodce jel za autem, jenže si neponechal dostatečný odstup. A tak, když auto zabrzdilo, do něj zezadu narazil. Po pádu na zem ošetřila seniora přivolaná záchranka.

Opilý návštěvník demoloval cizí byt 

ZÁBŘEH – Velmi nepříjemnou návštěvu měla v neděli 14. července žena v Zábřehu. Muž, který do její domácnosti přišel, se choval dosti neurvale. Ničil vybavení bytu a byl vulgární. Nezkrotl ani po příjezdu policejní hlídky, která ho nakonec zpacifikovala a převezla na záchytku. Ještě předtím mu policisté naměřili v dechu více než tři promile alkoholu.

Místo procesoru dostal kapesníky 

ŠUMPERK – Podvodníkovi zřejmě naletěl muž ze Šumperska. Na sociální síti si objednal bazarový procesor za 1 900 korun, který také předem zaplatil. Když mu pak došel balíček, žádný hardware uvnitř nebyl, nýbrž jen obyčejné papírové kapesníky.   




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Džemfest
INZERCE
Džemfest