Mladík přepadl přes řídítka. Na místě zemřel

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Krádež řetězů za padesát tisíc korun, nešikovného motorkáře, záhadnou bouračku u Mírova, při které spolujezdkyně vypadla z okna, a také tragickou nehodu mezi Zábřehem a Kosovem.

Mladý šofér čtyřkolky neměl řidičák, a co hůř, ani přilbu. Foto: pčr

Mladík zemřel na čtyřkolce 

ZÁBŘEH, KOSOV – Tragickou nehodu vyšetřovali v pátek 12. července policisté mezi Zábřehem a Kosovem. Na čtyřkolce tam havaroval pětadvacetiletý mladík – po nárazu do svodidel zřejmě přepadl přes řídítka a spadl na zem. Následkům zranění na místě podlehl. Podle vyjádření policie neměl šofér řidičák, a co hůř, ani přilbu.

Zloděj využil otevřeného okénka 

LESNICE – Šance využil zloděj, který ve středu 10. července objevil zaparkované auto u lesa poblíž Lesnice. Jeho majitel si nechal pootevřené okénko, takže chmatákovi nedalo moc práce dostat se dovnitř. Řidiči ukradl peněženku s doklady, platební kartou a patnácti stovkami.

Spolujezdkyně vypadla z auta 

MÍROV – K nehodě citroenu došlo ve čtvrtek 11. července v Mírově. Jeho řidička sjela z cesty, pak projela zalesněným svahem až narazila do plotu u domku. Policie teď řeší nejen to, co přesně za nehodou stálo, ale i záhadu, jak mohla spolujezdkyně během jízdy vypadnout z vozidla ven. Obě ženy se zranily a skončily v nemocnici.

Motorkář nezvládl rozjezd 

ŠUMPERK – K nehodě motorkáře došlo ve středu 10. července na křižovatce ulic Jesenická a Žerotínova. Třiačtyřicetiletému řidiči se úplně nepovedl rozjezd a havaroval. Na místě pak zasahovala i záchranka, která zraněného jezdce odvezla k ošetření do nemocnice.

Pražané přišli na Moravě o řetězy 

BENKOV – Značnou škodu způsobil zloděj, který se v pondělí 8. června vloupal do přívěsu v Benkově. Z vozidla ukradl řetězy a ráčny za padesát tisíc korun. Věci patřily firmě z Praha.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj