VIDEO: V Mohelnici tekla krev. Muž neunesl tíhu rozchodu a bývalou partnerku zamordoval

MOHELNICE – Krajské kriminálce se podařilo vypátrat pachatele vraždy sedmatřicetileté ženy, ke které došlo včera v neděli 30. června v Mohelnici. K mordu se přiznal o pět let starší muž. Bývalý přítel oběti zřejmě neunesl tíhu rozchodu a ženu napadl nožem. Vraha policisté dopadli následujícího dne u Mírova. Tragédii případu podtrhuje fakt, že zabitá žena i její vrah spolu měli nezletilého syna.

Snímek z policejního zákroku zachycuje zadržení muže podezřelého z vraždy ženy v Mohelnici. Později se vyšetřovatelům k mordu přiznal. Zdroj: pčr

„Pachatel ženě způsobil bodnořezná a bodná zranění, kterým na místě podlehla,“ uvedl Libor Hejtman, mluvčí policie.  

Vraždě podle všeho předcházela hádka ženy a vraha. Uvedli to alespoň sousedé, kteří z bytu slyšeli křik a pak si všimli, jak z domu vychází bývalý přítel ženy. To policisty navedlo na horkou stopu, kterou plně zúročili o něco později. Zločince se totiž kriminalistům podařilo dopadnout už za pět hodin po oznámení zločinu.

Za vraždu hrozí dvanáct až dvacet let

„Kriminalisté po výslechu obviněného pravděpodobně podají krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí muže do vazby. Obviněnému muži hrozí za zvlášť závažný zločin vražda trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let,“ dodal Hejtman.





INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava