Mimo silnici skončili dva motorkáři a hromada dřeva

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Vykradenou stavební buňku, nepozornou školačku, která vběhla pod auto, a také řadu dopravních nehod. V rámci vyšetřování havárie v Lesnici hledá policie svědky.

Nehoda u Potůčníku skončila zraněním řidiče a půlmiliónovou škodou. foto: pčr

Převrátil kamion v lese 

POTŮČNÍK – Mnohatunový náklaďák převážející dřevo havaroval v pondělí 3. června u Potůčníku. Řidič s ním najel moc blízko krajnice, ta se utrhla a návěs se převrátil na bok. Šofér se při nehodě lehce zranil a na autě vznikla škoda za půl miliónu korun.

Motorkář dojezdil na Sedle 

ČERVENOHORSKÉ SEDLO – V šumperské nemocnici skončil ve středu 5. června řidič motorky, který havaroval o půl druhé odpoledne na silnici přes Červenohorské sedlo. Jako ve většině podobných případů i tentokrát byla příčinou vysoká rychlost – jezdec jel moc rychle, v zatáčce dostal smyk a narazil do svodidel.

Policie prosí o pomoc

LESNICE – Pokud se chcete podílet na objasnění nehody, která se stala 17. března v Lesnici, máte šanci. Jestli ovšem disponujete důležitými informacemi. Za ty policisté považují jakékoli zprávy o řidiči modrého auta typu MPV, které v obci nedalo přednost motorkáři. Jezdec, aby srážce s autem zabránil, strhl řídítka a havaroval. Svědci se mohou hlásit na lince 158 nebo na dopravním inspektorátu v Šumperku – sídlí v Havlíčkově ulici 8.

Školačka vběhla pod auto

ŠUMPERK – Na vlastní nepozornost doplatila v úterý 4. června dvanáctiletá dívka, která v Šumperku vystoupila z autobusu a na přechodu pro chodce vběhla přímo pod auto. Narazila do zadní části vozu, který řídil dvacetiletý mladík a lehce se přitom zranila. K ošetření si ji převzali lékaři šumperské nemocnice.

Zloděj vyloupil buňku

ŠUMPERK – Nářadí za 38 tisíc korun ukradl zloděj ze stavební buňky v Šumperku. Mimo jiné si s sebou vzal akuvrtačku, dálkoměr, několik kleští a padesátimetrovou prodlužovačku.

U Žulové bourala požární cisterna

ŽULOVÁ – Hasiči vracející se ze zásahu havarovali v sobotu 1. června dopoledne u Žulové. Jejich cisterna dostala smyk a vyjela mimo silnici, kde se převrátila na bok. Ze čtyř hasičů se dva zranili a skončili v nemocnici. Více informací ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava