Policie řešila průšvihy seniorů. Jeden přišel o bdělost, druhý o peníze, po třetí pátral vrtulník

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Hlavně potíže seniorů, kteří neměli svůj týden. Jeden starší pán usnul za volantem a boural, druhý se nechal nachytat podvodníky na internetu a do třetice, téměř osmdesátiletá důchodkyně se ztratila a do akce museli záchranáři.

Nehoda řidiče, který usnul za volantem, se kupodivu obešla bez zranění. Foto: pčr

Důvěřivec přišel o 700 tisíc korun 

ŠUMPERK – Vlna internetových podvodů se Šumperskem valí dál. Tentokrát smetla třiašedesátiletého muže, který naletěl domnělému investorovi. Pachatel mu slíbil zajímavé zhodnocení peněz, využil důvěřivosti muže a získal přístup k jeho internetovému bankovnictví. Během pár týdnů pak pachatel připravil důvěřivce o 700 tisíc korun.

Senior za jízdy usnul. Probudil ho náraz do stromu 

LIBINA – Bez zranění kupodivu skončila nehoda šestasedmdesátiletého řidiče, který ve středu 29. května usnul za volantem svojí fabie. Zdřímnul si u Libiny a probudil se až poté, kdy bylo pozdě – auto nejprve narazilo do elektrického ohradníku, pak smetlo plot, strom, a nakonec se zastavilo v potoce.

Důchodkyně vyrazila na procházku. Pátral po ní vrtulník 

OKRES – Po devětasedmdesátileté ženě pátraly v pondělí 27. května na Šumpersku desítky policistů a také vrtulník. Žena se vydala na procházku kolem páté hodiny odpoledne, a když se ani do večera nevrátila, zalarmoval její partner policii. Úspěšný byl nakonec pilot helikoptéry, které seniorku objevil u silnice R35 poblíž lokality U Lojzova. Žena byla od bláta, ale jinak v pořádku.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj