Mladíci řádili v BMW. Auto i sebe rozbili o listnáče

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Další online podvod, nepoctivého řemeslníka a hlavně dopravní nehody. V Mohelnici jela dívka po cyklostezce bez přilby, za to se sluchátky na uších, nevšimla si dacie a po střetu s autem utrpěla vážná zranění.

Mladý řidič ve vysoké rychlosti dostal smyk. Foto: pčr

Mladík nezvládl BMW

LESNICE – Těžká noha na plynu se nevyplatila devatenáctiletému mladíkovi, který s vozem BMW havaroval v sobotu 18. května před polednem u Lesnice. Ve vysoké rychlosti dostal smyk a vyjel mimo silnici, kde narazil do dvou stromů. Při nehodě se zranil jak šofér, tak i jeho o rok mladší spolujezdec. Oběma poskytli první pomoc řidiči, kteří jeli kolem a nehodu viděli.

Chodkyně vkročila přímo před rozjeté auto

ŠUMPERK – V olomoucké fakultní nemocnici skončila ve čtvrtek 23. května šedesátiletá žena ze Šumperka. V Lidické ulici totiž vstoupila přímo před rozjeté auto, které vyrazilo z křižovatky na zelenou. Dechová zkouška byla u mladého řidiče negativní.

Zůstalo jen u slibů

HANUŠOVICE – Na nepoctivého řemeslníka narazila žena z Hanušovicka. Výrobu nábytku si u něj objednala a také zaplatila už vloni v září, jenže dosud nemá ani židli ani stůl. Věc proto oznámila na policii, která se teď případem zabývá.

Žena doplatila na prodej mobilu a vlastní důvěřivost

ŠUMPERK – Přes bazar na sociální síti se pokoušela žena ze Šumperska prodat svůj mobilní telefon. Na inzerát zareagoval podvodník, který z prodejkyně vylákal přihlašovací údaje k jejímu internetovému bankovnictví. Z účtu jí poté zmizelo téměř dvaadvacet tisíc korun.

Tři auta v sobě a čtyři zranění

CHROMEČ – K vážné dopravní nehodě došlo v úterý 21. května u Chromče. Důchodci za volantem se zřejmě udělalo špatně, a tak přejel do protisměru, kde postupně narazil do dvou aut. Následky nehody jsou tristní – čtyři zranění lidé a škoda zhruba za půl miliónu korun.

Neměla přilbu, ale sluchátka. Dívka skončila v nemocnici

MOHELNICE – Vrtulník letecké záchranky přepravil ve středu 22. května do nemocnice v Brně čtrnáctiletou cyklistku z Mohelnice. Dívka jela po cyklostezce bez přilby, za to se sluchátky na uších. Při vyjíždění na cestu si tak nevšimla projíždějící dacie a narazila do ní. Po střetu s autem utrpěla zranění.

Dívka sražená autem v Mohelnici jela bez přilby a na uších měla sluchátka. Policie na cyklisty apeluje, aby s vlastním životem zbytečně neriskovali. Foto: pčr



INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
AZ Ekotherm
INZERCE
TV Morava