Během bouraček se zranili lidé i kůň. V Losinách vyváděl bezdomovec, protože nedostal pistáciovou zmrzlinu

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, mlsného houmlesáka, sraženého cyklistu a další podvod přes internet, tentokrát šestnáctiletý mladík přišel o peníze i kulturní zážitek.

V přívěsu, do kterého zezadu narazil nepozorný řidič, cestovali čtyři koně. Foto: pčr

Koně měli havárku 

MOHELNICE – Řidič osobního auta nedodržel v úterý 14. května bezpečnou vzdálenost na dálnice D35 u Mohelnice a zezadu narazil do přívěsu, ve kterém se převáželi čtyři koně. Oba řidiči z nehody vyvázli bez zranění, jeden z hřebců se lehce podřel. Na autech vznikla škoda za 230 tisíc korun.

Podvodník připravil mladíka o peníze i kulturní zážitek 

MOHELNICE – Po koncertu Travise Scotta toužil šestnáctiletý mladík z Mohelnicka. Muži na internetu, který nabízel k prodeji lístky, zaplatil předem na účet devět tisíc korun. Slíbené a zaplacené lístky ale nedorazily, a mladík tak případ oznámil na policii. Ta teď událost vyšetřuje kvůli spáchání trestného činu podvod.

Chtěl prostě zmrzlinu

VELKÉ LOSINY – Velmi hrubě si v pondělí 14. května počínal bezdomovec ve Velkých Losinách, který se u stánku dožadoval pistáciové zmrzliny. Ta ale „na čepu“ nebyla, což hrubián odmítl přijmout a dívce za zmrzlinovačem hrubě nadával. Svoje si vyslechly i další dvě přihlížející slečny. Výtržnost ukončila až přivolaná policejní hlídka. Vagabunda teď bude prošetřovat přestupkové komise.

Cyklistka se srazila s taxíkem

ŠUMPERK – K nehodě mezi Škodou Superb a ženou na elektrokole došlo v pátek 15. května v podvečer poblíž ulice Jiřího z Poděbrad v Šumperku. Šofér taxíku cyklistku přehlédl a z boku do ní narazil. Jednapadesátiletá žena se po pádu na zem zranila.  

Místo výhry přišla o peníze

MOHELNICE – Na výhru nalákal podvodník důvěřivou ženu z Mohelnicka, které nakukal, že vyhrála 50 tisíc korun. Během telefonátu z ní vylákal osobní údaje včetně čísla platební karty. Netrvalo ani hodinu a z účtu ženě zmizelo 90 tisíc korun. Žádná výhra nepřišla.

U Libivé se srazila dvě auta

LIBIVÁ – K další dopravní nehodě došlo v neděli 19. května u Libivé. Řidička škodovky tam ve vysoké rychlosti dostala smyk a vjela do protisměru, kde čelně narazila do dodávky. Žena se při bouračce zranila, druhý šofér vyvázl bez zranění. Na autech vznikla škoda za více než půl miliónu korun.

Dramatická nehoda se u Libivé odehrála na konci víkendu, konkrétně v neděli 19. května a mohla za ni vysoká rychlost. Foto: PČR  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava