Mladý řidič nezvládl zatáčku, skončil na hřbitově

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, opilou řidičku a také sprejera, který svými nepovedenými malůvkami způsobil škodu za dvacet tisíc korun, čímž spáchal trestný čin poškození cizí věci.

Nehoda u Veleboře se bohužel neobešla bez zranění. Foto: pčr

Šofér skončil na hřbitově 

VELEBOŘ – Teprve devatenáctiletý řidič havaroval v pondělí 22. dubna mezi Veleboří a Rohlí. Podle zjištění policie jel zřejmě moc rychle, v zatáčce dostal smyk a sjel do příkopy místního hřbitova. Mladík se při bouračce zranil a do nemocnice ho převezla sanitka. Na autě vznikla škoda za 40 tisíc korun.

Policie chytla veselou řidičku 

NOVÝ MALÍN – Více než jednu promile alkoholu nadýchala v pátek 19. dubna třiatřicetiletá řidička v Novém Malíně. Policie ji zastavila odpoledne v rámci rutinní kontroly. Žena přišla na místě o řidičák a může počítat až s jednoletým trestem odnětí svobody – dopustila se totiž trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Sprejer poškodil fasádu 

ŠUMPERK – Škodu za dvacet tisíc korun způsobil sprejer, který v polovině dubna posprejoval fasádu prodejny v Temenické ulici v Šumperku. Na stěnu nastříkal dva nápisy a obraz ve tvaru hvězdy. Policie případ šetří kvůli spáchání trestného činu poškození cizí věci.

Splašený kůň vběhl pod náklaďák. Museli ho utratit 

VELKÉ LOSINY – Ke smutné události došlo v neděli 21. dubna ve Velkých Losinách. Pod rozjetý náklaďák tam vběhl kůň. Přivolaná veterinářka ho musela později utratit, protože utrpěl zlomeninu nohy. Celý článek ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava