Je to marné, je to marné, je to marné. Lidé se nepoučí a podvodníci mají žně

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, opilé řidiče, vandala a také další podvod přes internet. Důvěřivá žena se pokoušela prodat šaty za pár stovek, údajný zájemce jí pak "vyluxoval" účet.

Policie opakovaně upozorňuje na to, aby si lidé při prodeji zboží na internetu dávali velký pozor. Její varování se však pořád míjí účinkem a nešťastníci přicházejí o peníze. Foto: pixabay

Pořád dokola

ŠUMPERK – Další internetový podvod se znovu odehrál v Šumperku a proběhl stejně jako v desítkách dalších případů. Pětačtyřicetiletá žena se pokoušela na bazaru prodat šaty za 400 korun, údajný zájemce jí poslal odkaz na web přepravní služby, která měla šaty vyzvednout. Na podvržený web žena v dobré víře zadala údaje ke své platební kartě, načež jí z účtu zmizelo téměř sto tisíc korun. Podobné dva případy se odehrály minulý týden na Jesenicku. Dvě ženy přišly celkem o milion korun, když se snažili prodat na internetu zboží za pár stovek...

Řidič zastavil v příkopu 

STARÝ MALETÍN – K nehodě fordu došlo v pátek 26. ledna mezi Javořím a Starým Maletínem. Šestatřicetiletý řidič nezvládl průjezd zatáčkou, vyjel mimo silnici a skončil v příkopu. Z nehody vyvázl bez zranění, na autě vznikla škoda za 50 tisíc korun.  

Šofér v Mohelnici nadýchal 

MOHELNICE – Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky podezřívá policie šestadvacetiletého šoféra z Mohelnice. V pátek 26. ledna večer ho policisté přistihli při řízení pod vlivem alkoholu. Hlídka vozidlo zastavila v ulici Adolfa Kašpara, kde řidič nadýchal 2,71 promile. 

Vandal ničil v novostavbě 

OKRES – Dvě okna poškodil v průběhu minulého týden zloděj v obci na Šumpersku. Poničil hliníkové okenní rámy a rozbil také trojskla. Stavebníkovi tak způsobil škodu za 60 tisíc korun.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava