Zmizela dívka ze Šumperka. A ne poprvé

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Pohřešovanou dívku, dopravní nehody a také zlodějiny. Krádež čínského porcelánu ve Vyšehoří odhalil majitel až po půl roce.

Pohřešovaná Sandra Miklíková neodešla z domu poprvé. Lidé, kteří ji zahlédnou, mají kontaktovat policii. Foto: PČR

Policie pohřešuje třináctiletou dívku ze Šumperka  

ŠUMPERK – Po třináctileté Sandře Miklíkové pátrá policie. Dívka se pohřešuje od 14. května, kdy ji lidé naposledy viděli ve Vítězné ulici v Šumperku. Mladá Šumperanka by se údajně mohla pohybovat na Prostějovsku. Není to poprvé, co takto odešla z domu. Svědci, kteří ji zahlédnou, mohou policii kontaktovat na lince 158 nebo využít telefonní číslo 974 779 336.

Zloději se líbil čínský porcelán 

VYŠEHOŘÍ – Čínský porcelán a také křovinořez ukradl zloděj z chaty ve Vyšehoří. Škodu nahlásil její pětašedesátiletý majitel. Podle šetření policie došlo ke krádeži v době od loňského prosince do letošního května. Ztrátu odhadl chatař na více než třináct tisíc korun.  

Přijel na kole, odešel pěšky 

OSKAVA – Kolo za 40 tisíc korun zmizelo cyklistovi, který na něm vyrazil v neděli 14. května na Rabštejn u Oskavy. Bicykl si zamkl dole pod zříceninou a odešel se kochat. Když se po hodině plný dojmů vrátil, největší vzrušení na něj teprve čekalo – kolo bylo pryč. Pachateli hrozí dva roky vězení.  

Řidička nezvládla zatáčku 

ZBOROV – S lehkým zraněním skončila nehoda, která se odehrála v neděli 14. května ve Zborově. Třiatřicetiletá řidička tam nezvládla průjezd zatáčkou – vyjela mimo cestu, kde narazila do sloupu a pak po svahu sjela na vedlejší silnici. Na autě vznikla škoda za 40 tisíc korun, na sloupu za zhruba 45 tisíc korun.  





INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit