Někteří řidiči přišli o soudnost, jiní o řidičák

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Hlavně neukázněné a opilé řidiče, jako například ženu v Libině, která se nejprve nalila jako váza a poté usedla za volant. Při následné bouračce se jí povedlo mimo jiné prorazit obě přední pneumatiky svého auta. Policisté ji obvinili z trestného činu a na místě sebrali řidičák.

Jednodenní dopravní akce na Šumpersku odhalila desítky přestupků. Foto: PČR

Řidiči se zase předvedli 

OKRES – Necelou pětistovku vozidel prověřili během jednodenní akce policisté na Šumpersku. Výsledky si motoristé do výkladní skříně nedají – čtyři šoféři jeli pod vlivem alkoholu, dva měli pozitivní test na drogy a celkem policisté odhalili 75 dopravních přestupků. Na odpustcích ve formě pokut zaplatili šoféři téměř šestnáct tisíc korun.  

Zloděj využil prodloužený víkend 

HYNČICE – Během prvomájového prodlouženého víkendu řádil v Hynčicích zloděj. Z pozemku ukradl 45 kusů ocelových sítí a k tomu si přibral křovinořez, který měl majitel uložený v seníku. Suma sumárum tak přišel o věci za 42 tisíc korun.  

Z kola za 65 tisíc korun zbyl jen tachometr 

ZÁBŘEH – První máj se výrazně zapsal do života sedmapadesátiletého muže v Zábřehu, bohužel asi jinak, než si původně představoval. Ve městě mu totiž někdo ukradl jeho elektrokolo za 65 tisíc korun, a to včetně zámku, který bicykl jistil. Jediné, co majiteli zbylo, byl tachometr, který si z kola před jeho uzamčením sundal a strčil do kapsy.  

Jízda opilé ženy skončila ostudou a proraženými gumami 

LIBINA – Svůj den neměla žena, která minulou neděli projížděla Libinou. Na voze si totiž prorazila pneumatiky a když jí kontaktovali policisté, přiznala se, že před jízdou pila. A ne málo – nadýchala více než dvě promile alkoholu. Teď jí kvůli tomu hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. O řidičák přišla.  

Muž se vážně zranil při jízdě na skateboardu 

MOHELNICE – V olomoucké fakultní nemocnici skončil ve středu 3. dubna čtyřiatřicetiletý muž, který v Mohelnici spadl ze skateboardu. Utrpěl přitom vážné poranění hlavy a první pomoc mu až do příjezdu záchranky poskytli náhodní svědci. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava