Žena hledala peníze, muž našel granát

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Kromě nálezu ostrého granátu v lese také kuriozní případ ve Velkých Losinách, kde roztržitá žena málem dostala malíře do problému.

Granát, který muž objevil v hlíně. Foto: PČR

Žádná hrouda hlíny, ale ostrý granát

OKRES – Na začátku týdne si do šumperského okresu udělal výlet policejní pyrotechnik. V pondělí 24. dubna byl totiž ohlášen nález něčeho, co na první pohled připomínalo hroudu hlíny nebo zrezlou plechovku. Z objevu se nakonec vyklubal ostrý granát F1, naštěstí bez zapalovače.  

Peněženka se našla, byla ale prázdná 

ŠUMPERK – Na čtvrtek 27. dubna bude dlouho vzpomínat žena ze Šumperka. Ve městě totiž ztratila peněženku, kde bylo čtrnáct tisíc korun. O něco později se našla u popelnic v ulici Generála Krátkého. Peníze už ale uvnitř nebyly.  

Žena chtěla podvést pracák. Neuspěla 

ŠUMPERK – Až dva roky vězení teď hrozí čtyřiačtyřicetileté Šumperance, která podvedla úřad práce. Od něj dostávala příspěvek na bydlení, úřednicím ale zapomněla říct, že v nájemním bytě, na který dávky čerpala, už nebydlí. Neoprávněně si tak za sedm měsíců přišla na více než dvaašedesát tisíc korun.  

Roztržitá žena málem dostala malíře do maléru 

VELKÉ LOSINY – Nechybělo moc a malíř pokojů, který minulý týden pracoval ve Velkých Losinách, se mohl dostat do problémů. Starší žena, jejíž byt maloval, ho totiž podezřívala z krádeže svých peněz a informovala o tom policii. Dva dny po oznámení případu se ale ukázalo, že všechno bylo jinak – žena si peníze jednoduše schovala na jiné místo než obvykle, a pak na to zapomněla.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava