Policie se nenudila. Řeší případ nepovedené vnučky i dramatickou nehodu

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody a neukázněné řidiče po celém okrese, vandalismus na vlakovém nádraží v Šumperku a také nezbednou vnučku, která svou babičku v Postřelmově obrala o peníze i maso z mrazáku a pak zmizela jako pára nad hrncem.

Tohle je výsledek rychlé jízdy mezi Novým Malínem a Hrabišínem. Foto: PČR

Audina vyletěla ze silnice

NOVÝ MALÍN, HRABIŠÍN – Ke zranění řidiče Audi S3 došlo ve čtvrtek 16. března na silnici mezi Novým Malínem a Hrabišínem. Vůz ve vysoké rychlosti doslova vyletěl ze silnice, plachtil několik metrů, a pak dosedl na pole, kde se několikrát převrátil. Zraněný šofér skončil ve fakultní nemocnici v Olomouci, jeho spolujezdec žádná zranění neutrpěl. Na autě vznikla škoda za 700 tisíc korun.  

Čtyřkolka mu nedošla, trpělivost ano 

ŠUMPERK – O čtyřiadvacet tisíc korun přišel muž ze Šumperska, který zareagoval na inzerát nabízející čtyřkolku za 70 tisíc korun. Kupující poslal inzerentovi zálohu ve výši 25 tisíc korun s tím, že zbytek doplatí po dodání stroje. Čtyřkola ale dosud nedošla a ze zálohy přišla zpět jen tisícikoruna. Muži proto došla trpělivost a případ nahlásil na policii. Ta se teď událostí zabývá pro trestný čin podvod.  

Babičce ukradla peníze i jídlo 

POSTŘELMOV – Po přízni, řízni – říká stará lidová moudrost, a v případě jednatřicetileté ženy, která okradla svoji babičku v Postřelmově, by měla platit doslova. Vnučka totiž počkala, až seniorka usne, a pak jí sebrala tři a půl tisíce korun, z mrazáku vzala vepřové maso a zmizela jako pára nad hrncem. Nejde o jediný prohřešek ženy proti zákonu a dobrým mravům – vloni ji soud za jinou krádež udělil podmíněný trest odnětí svobody.  

Pokutu dostaly stovky řidičů 

KRAJ – Policisté zveřejnili výsledky kontrol, které v rámci celého Olomouckého kraje podnikli minulý týden. Tady jsou: 1600 prověřených vozidel, 217 přestupků a pokuty v celkové výši 91 tisíc korun. Policejní hlídky měřily rychlost, kontrolovaly používání bezpečnostních pásů i šoféry kamiónů.  

Vandal způsobil škodu za desetitisíce korun 

ŠUMPERK – Sprejer úřadoval v noci na čtvrtek 16. března v Šumperku. Vnikl do areálu firmy u vlakového nádraží a posprejoval tam soupravu slovenských drah. Ty vyčíslily škodu na jednapadesát tisíc korun. Policie případ řeší jako trestný čin poškození cizí věci.  

Děsivý karambol. Tříleté dítě zachránila autosedačka 

MOHELNICE – Hrůzostrašně vypadající nehoda se odehrála v pondělí 13. března mezi Mohelnicí a Studenou Loučkou. Škodovka tam vyletěla ze silnice, třikrát se převrátila přes střechu a zůstala v poli. Uvnitř bylo kromě řidičky i tříleté dítě. Celý článek ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava