Muž kácel starou olši. V obci nešel dvě hodiny elektrický proud

Z POLICEJNÍ LINKY - Nešikovný amatérský dřevorubec dokázal na dvě hodiny přerušit dodávku elektřiny pro celou obec, když mu pokácený strom nespadl tam, kam plánoval. Teď mu hrozí obvinění z trestného činu a pořádně mastná pokuta. Co dalšího řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu?

"Neposlušný" strom spadl na dráty elektrického vedení a navíc dokázal zlomit železobetonový sloup. Foto: PČR

Strom spadl na dráty 

ŘEPOVÁ – Na padesát tisíc korun vyčíslili pracovníci ČEZ škodu, kterou způsobil muž v Řepové. Na pozemku kácel starou olši, jenže strom nespadl tam, kam měl, nýbrž na dráty elektrického vedení, a navíc zlomil železobetonový sloup. Ve vsi nešel proud dvě hodiny. Věc řeší policie a nešťastnému dřevorubci hrozí obvinění z trestného činu poškození provozu obecně prospěšného zařízení.  

Zloděj okradl lázeňskou návštěvnici 

VELKÉ LOSINY – Kabelku s doklady, platebními kartami a dalšími osobními věcmi ukradl zloděj z neuzamčené šatní skříně ve velkolosinských lázních. Majitelka věcí vyčíslila škodu na bezmála tři a půl tisíce korun. 

Z výroby perníku si udělali živnost. Teď skončili za mřížemi 

ŠUMPERK – Do vazební věznice převezla policie dva muže ze Šumperska, které minulý týden zadržela kvůli výrobě pervitinu. Jeden z nich byl navíc v podmínce – kvůli stejnému prohřešku. Teď oběma hrozí mnohaletý trest vězení. Celý článek ZDE.

Z auta se stala ponorka. Pasažéři museli na břeh doplavat 

KŘEMAČOV – Bez zranění se naštěstí obešla kuriózní nehoda, která se odehrála v pondělí 6. března mezi Mohelnicí a Křemačovem. Na místě došlo ke srážce dvou aut, přičemž jedno vjelo do rybníka, kde se potopilo. Celý článek ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava