Na dálnici skřípaly plechy, škoda jde do miliónů

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté? Dopravní nehody, neštěstí na kolejích, podvod a taky krádeže. V Hynčině zloděj vybílil dvě chaty a odnesl z nich všechno včetně krbových kamen. V Šumperku zase zloduch pronikl až do sklepa domu, kde odcizil kolo za 150 tisíc korun.

Pět zraněných a miliónová škoda. To je výsledek středeční nehody u Mohelnice. Foto: PČR

Pět zraněných při nehodě na dálnici 

MOHELNICE – Dva řidiči a tři spolujezdci se zranili při nehodě na dálnici D35 mezi Mohelnicí a Olomoucí. K bouračce došlo ve středu 15. února dopoledne. Její příčinou bylo nedodržení bezpečné vzdálenosti mezi vozidly – řidička škodovky zezadu narazila do audi, které začalo zprudka brzdit, když přes dálnici přebíhal pes. Na škodovce vznikla po nárazu škoda za 100 tisíc korun, v případě Audi Q3 se vyšplhala na tři milióny.

Cyklista přišel o kolo za 150 tisíc korun 

ŠUMPERK – Náruživý cyklista ze Šumperka dojezdil. Alespoň tedy na svém kole za 150 tisíc korun, které mu tento týden ukradl zloděj ze sklepa domu. Pozemek u nemovitosti byl sice oplocený, ale branka zůstala odemčená, což zloději nahrálo do karet. Police teď případ řeší kvůli spáchání trestného činu krádež a porušování domovní svobody.

Zloděj vykradl chaty. Způsobil vysokou škodu 

HYNČINA – Dvě chaty v Hynčině vykradl zloděj. K události došlo mezi 4. a 13. únorem. Pachatel ukradl krbová kamna, elektroniku, nářadí, elektrospotřebiče, alkohol a potraviny. Celkem tak majitelům způsobil škodu za téměř čtvrt miliónu korun.

Řidička nezvládla smyk 

HRABĚŠICE – Třiatřicetiletá řidička nezvládla v sobotu 11. února smyk a se svým subaru narazila mezi Šumperkem a Hraběšicemi do protijedoucího fordu. Na autech vznikla škoda za 150 tisíc korun, dva lidé skončili na vyšetření v nemocnici.

Lístky jsou v tahu, stejně tak i peníze 

ŠUMPERK – O tři tisíce korun přišel muž ze Šumperska, který si na inzertním portále objednal dva lístky na koncert skupiny Maneskin. Prodejci zaplatil peníze předem a čekal dodání lístků. Čeká dodnes. Případem se už začala zabývat policie.

Vlak srazil člověka. Rychlíky nabraly hodinová zpoždění 

Na trati mezi Mohelnicí a Olomoucí nejezdily v úterý 14. února vlaky. Rychlík tam kolem páté hodiny odpoledne srazil člověka. Událost vyšetřuje policie. Cestující si počkali na spoj i dvě hodiny. Celý článek ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava