Srna způsobila nehodu za statisíce korun

Z POLICEJNÍ LINKY - Co všechno řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, tragickou událost v Branné a také krádeže. Zloději úřadovali v Hrabišíně, Dlouhomilově nebo v Šumperku, kde mladou ženu okradli během plesových radovánek.

Na autě vznikla škoda přes půl milionu korun. Foto: PČR

Chtěl se vyhnout srně, skončil v nemocnici 

MOHELNICE – K vážné dopravní nehodě došlo v sobotu 14. ledna mezi Mohelnicí a Studenou Loučkou. Řidič osobního volva se tam snažil vyhnout srně, která mu vběhla do cesty. Přitom vyjel mimo silnici, kde se převrátil přes střechu. Z místa nehody odvezla řidiče záchranná služba, na autě vznikla škoda za 600 tisíc korun. Srna po nehodě zmizela v lese.  

V Hrabišíně řádil zloděj 

HRABIŠÍN – Do dvou rodinných domků v Hrabišíně vnikl v noci na úterý 17. ledna zloděj. Ukradl osobní doklady, platební kartu a hotovost. Hodilo se mu také auto, které jeho majitel nechal neuzamčené a s klíčky v zapalování. Celkově tak zločinec způsobil škodu za 50 tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli dvouletý trest odnětí svobody.  

Ples se ženě prodražil 

ŠUMPERK – Na devět tisíc korun, vstupné nepočítaje, přišla jednadvacetiletou ženu návštěva plesu v Šumperku. Právě taková je totiž škoda, kterou jí způsobil zloděj odcizením kabelky. Uvnitř byly osobní doklady, telefon, platební karta a parfém.  

Vandal škodil v Dolních Studénkách 

DOLNÍ STUDÉNKY – Velké mrzení má teď majitel novostavby v Dolních Studénkách. Staveniště domu totiž navštívil vandal, který tam poškrábal tři okna a čtvrté rozbil. Způsobil tak škodu za 20 tisíc korun. Policie na případu pracuje kvůli spáchání trestného činu poškození cizí věci.  

Chmaták odjel na skútru 

DLOUHOMILOV – Skútr, křovinořez, nabíječku a motorovou pilu ukradl zloděj, který minulý týden vnikl do garáže rodinného domu v Dlouhomilově. Majiteli tím způsobil škodu za více než 22 tisíc korun.  

Tragédie v Branné. V lomu se zabil mladý muž 

BRANNÁ – K tragické události došlo v sobotu 14. ledna v bývalém lomu u Branné. Skálu tam slaňoval společně se svým bratrem třicetiletý muž. Při sestupu ale spadl a na místě zemřel. Celý článek najdete ZDE.

Okradl seniorku, která prodávala invalidní vozík 

ŠUMPERK – O téměř patnáct tisíc korun přišla sedmdesátiletá žena ze Šumperka. Ta se pokoušela přes internet prodat invalidní vozík. Celý článek najdete ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava