Srna způsobila nehodu za statisíce korun

Z POLICEJNÍ LINKY - Co všechno řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, tragickou událost v Branné a také krádeže. Zloději úřadovali v Hrabišíně, Dlouhomilově nebo v Šumperku, kde mladou ženu okradli během plesových radovánek.

Na autě vznikla škoda přes půl milionu korun. Foto: PČR

Chtěl se vyhnout srně, skončil v nemocnici 

MOHELNICE – K vážné dopravní nehodě došlo v sobotu 14. ledna mezi Mohelnicí a Studenou Loučkou. Řidič osobního volva se tam snažil vyhnout srně, která mu vběhla do cesty. Přitom vyjel mimo silnici, kde se převrátil přes střechu. Z místa nehody odvezla řidiče záchranná služba, na autě vznikla škoda za 600 tisíc korun. Srna po nehodě zmizela v lese.  

V Hrabišíně řádil zloděj 

HRABIŠÍN – Do dvou rodinných domků v Hrabišíně vnikl v noci na úterý 17. ledna zloděj. Ukradl osobní doklady, platební kartu a hotovost. Hodilo se mu také auto, které jeho majitel nechal neuzamčené a s klíčky v zapalování. Celkově tak zločinec způsobil škodu za 50 tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli dvouletý trest odnětí svobody.  

Ples se ženě prodražil 

ŠUMPERK – Na devět tisíc korun, vstupné nepočítaje, přišla jednadvacetiletou ženu návštěva plesu v Šumperku. Právě taková je totiž škoda, kterou jí způsobil zloděj odcizením kabelky. Uvnitř byly osobní doklady, telefon, platební karta a parfém.  

Vandal škodil v Dolních Studénkách 

DOLNÍ STUDÉNKY – Velké mrzení má teď majitel novostavby v Dolních Studénkách. Staveniště domu totiž navštívil vandal, který tam poškrábal tři okna a čtvrté rozbil. Způsobil tak škodu za 20 tisíc korun. Policie na případu pracuje kvůli spáchání trestného činu poškození cizí věci.  

Chmaták odjel na skútru 

DLOUHOMILOV – Skútr, křovinořez, nabíječku a motorovou pilu ukradl zloděj, který minulý týden vnikl do garáže rodinného domu v Dlouhomilově. Majiteli tím způsobil škodu za více než 22 tisíc korun.  

Tragédie v Branné. V lomu se zabil mladý muž 

BRANNÁ – K tragické události došlo v sobotu 14. ledna v bývalém lomu u Branné. Skálu tam slaňoval společně se svým bratrem třicetiletý muž. Při sestupu ale spadl a na místě zemřel. Celý článek najdete ZDE.

Okradl seniorku, která prodávala invalidní vozík 

ŠUMPERK – O téměř patnáct tisíc korun přišla sedmdesátiletá žena ze Šumperka. Ta se pokoušela přes internet prodat invalidní vozík. Celý článek najdete ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava