Divočina na silnicích. Řidič opelu nedal přednost škodovce. Další šofér nadýchal 3,5 promile

Z POLICEJNÍ LINKY - Nepoctivého řemeslníka ze Šumperka, rvačku v Loučné, přepadení ve Starém Městě a také dopravní nehody a opilé řidiče. To všechno řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu.

Na dvou starších autech vznikla škoda za 100 tisíc korun. Foto: PČR

Opel nabral škodovku

PALONÍN – K nehodě dvou aut došlo v pátek 6. ledna v Paloníně. Do sebe tam narazil opel a škodovka, přičemž řidič škodovky se při nehodě zranil. Na autech vznikla škoda za 100 tisíc korun. Příčinou nehody bylo nedání přednosti v jízdě.  

Řidič nadýchal 3,5 promile 

ŠUMPERK – Třiatřicetiletý řidič nadýchal v sobotu 7. ledna navečer 3,49 promile alkoholu. Policejní hlídka ho zastavila v ulici Žerotínova v Šumperku. Při lustraci policisté zjistili, že muž má vysloven zákaz řízení všech vozidel, a to až do července 2027. Teď mu hrozí tři roky vězení.  

Řemeslník slíbil kotel, práci neodvedl 

ŠUMPERK – Na nepoctivého řemeslníka narazila žena ze Šumperka. Vloni v září předala instalatérovi zálohu 33 tisíc korun na instalaci nového kotle, který měl muž dodat do čtyř týdnů. Dodnes ale topidlo nedodal, práci neodvedl a zálohu použil ke splacení svých dřívějších závazků. Policie ho teď podezřívá z trestného činu podvod, na který náš právní řád pamatuje dvouletým trestem odnětí svobody.  

Opilý řidič se zastavil až o strom 

LOUČNÁ NAD DESNOU, VELKÉ LOSINY – V nemocnici skončil řidič dodávky, který havaroval v pondělí 9. ledna mezi Velkými Losinami a Loučnou nad Desnou. Jeho vůz vyjel mimo cestu, kde narazil do stromu. Policisté pak řidiči naměřili v dechu více než dvě promile alkoholu. Na autě vznikla škoda za 130 tisíc korun.  

V Loučné nad Desnou létaly pěsti 

LOUČNÁ NAD DESNOU – Z trestného činu výtržnictví podezřívá policie osmatřicetiletého muže. Ten měl ve středu 11. ledna napadnout třiašedesátiletého obyvatele Loučné nad Desnou – několikrát ho udeřil do obličeje a zad. Když později dorazili na místo činu dva synové napadeného, dostali také oni. Násilníkovi teď hrozí až dva roky odnětí svobody.  

Napadená prodavačka skončila v nemocnici 

STARÉ MĚSTO – Do nemocnice převezla sanitka prodavačku, která se v pondělí 9. ledna pokusila zabránit v útěku zloději. Pachatel kradl v prodejně potravin ve Starém Městě, a když ho žena chytla za batoh, otočil se a udeřil jí do hlavy a ramene. Pak z místa činu zmizel. Už za dvě hodiny měl ale na rukou želízka a sedel v policejní služebně. Muži zákona ho podezřívají z trestného činu krádež a brzy asi přibude i obvinění z ublížení na zdraví.  




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit