Řidička srazila dvě čtrnáctileté dívky. Jiný šofér usnul za volantem. Co dalšího se semlelo?

Z POLICEJNÍ LINKY - Co všechno řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Zahrádkáře podvodníka, okradenou ženu a pak spoustu řidičů, kteří dělali jeden přestupek za druhých. Například šofér v Mohelnici usnul a způsobil škodu za půl milionu.

Chvilka spánku přišla řidiče draho. Foto: PČR

Při řízení si zdříml

MOHELNICE – Zraněním řidiče skončila nehoda, který se stala v pondělí 2. ledna mezi Zábřehem a Mohelnicí. Řidič tam usnul za volantem Kia Sportage, vyjel mimo silnici, kde narazil do značek a svodidel. Na autě vznikla škoda za půl miliónu korun. Převoz do nemocnice šofér odmítl, a tak ho lékař přivolané záchranky ošetřil na místě. 

Chyboval každý třetí řidič 

OKRES – Na začátku minulého týdne se policisté v šumperském okrese zaměřili na řidiče. Během úterý 3. ledna prověřili téměř šedesát vozidel, přičemž odhalili dvaadvacet přestupků. Nejčastěji se jednalo o překročení maximální rychlosti. Dobrou zprávou je, že alkohol za volantem policisté neobjevili ani v jednom případě.

Senior je podezřelý z podvodu

ŠUMPERK – Šestasedmdesátiletého muže podezřívá policie z podvodu. Dopustit se ho měl tím, že nabídl k prodeji svoji chatku v zahrádkářské kolonii v Šumperku. Od kupce si převzal zálohu ve výši 35 tisíc korun a sepsal kupní smlouvu. Pak ale se zákazníkem přestal komunikovat a peníze nevrátil. Zájemci o koupi tak nezbylo než věc nahlásit na policii.

Chtěla šaty za 500 korun, přišla o statisíce 

ZÁBŘEH – Závěr loňského roku se vůbec nevydařil starší ženě ze Zábřežska. Naletěla totiž podvodníkovi, který přes internet nabízel prodej šatů za 500 korun. Neopatrná žena nechtěně prozradila informace ke své platební kartě, a pak jí z účtů zmizelo 200 tisíc korun.  

Šoférka srazila dvě chodkyně

ŠUMPERK – Dvě čtrnáctileté dívky se zranily při dopravní nehodě, která se stala ve čtvrtek 5. ledna v Šumperku. V Žerotínově ulici je srazilo auto – jeho řidička obě chodkyně patrně přehlédla. Jedna z nich skončila v nemocnici, druhou ošetřil lékař na místě.

K nehodě došlo za tmy. Foto: PČR 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava