Zloději došel benzin, ukradenou motorku zahodil

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Nalezenou munici, kterou musel zneškodnit pyrotechnik, zpronevěru řemeslníka, dále odcizení motorky a také popletu, který policii tvrdil, že byl okraden, ale nakonec bylo všechno jinak.

Za šťastným koncem krádeže motorky možná stojí vysoká cena pohonných hmot. Majitel Suzuki totiž v nádrži neměl skoro žádný benzín, a tak zloděj moc daleko se svou kořistí nedojel. Ilustrační foto: Pixabay

Ukradená motorka ležela v příkopu

BLUDOV – Se svojí ukradenou motorkou se šťastně shledal její majitel z Bludova. Stroj značky Suzuki mu zloděj odcizil v době od 15. do 17. listopadu. V motocyklu ale nebyl téměř žádný benzin, což zloděj zakrátko také zjistil. Motorku pak odhodil do příkopu poblíž ulice 8. března.

Děti našly munici 

OKRES – Sáček s náboji našly v sobotu 12. listopadu děti, které si hrály v lesíku u řeky Merty. Na místo pak vyrazil policejní pyrotechnik, který si 15 kusů střeliva větší i menší ráže odvezl ke zneškodnění.  

Dělník je podezřelý ze zpronevěry 

LOŠTICE – Dvaatřicetiletého dělníka podezřívá policie ze zpronevěry. Dopustil se jí tím, že peníze od zákazníka, které měl použít na výměnu dveří v jeho domě, použil na úplně jinou zakázku. Staré dveře tedy zůstaly na místě a šestatřicet tisíc korun se mezitím rozkutálelo.  

Mladík nahlásil krádež mobilu. Nic se ale neztratilo 

ŠUMPERK – Krádež mobilu nahlásil na policii mladý muž ze Šumperka. K odcizení telefonu mělo dojít tak, že do muže narazil na Hlavní třídě chodec, který mu přístroj vytáhl z kapsy. Během šetření ale vyšlo najevo, že k žádné krádeži nedošlo a mobil leží doma na skříňce.  

Zloděj kradl ve Veleboři 

VELEBOŘ – Elektrocentrálu za 30 tisíc korun ukradl zloděj ze stavby ve Veleboři. Přístroj si odnesl z plechové garáže, kam se vloupal ve středu 16. listopadu. V případě dopadení mu hrozí dva roky vězení.  

Mladík podezřelý z pokusu o vraždu je za mřížemi

MOHELNICE – Šumperská policie zveřejnila podrobnosti k pokusu o vraždu, který se odehrál v sobotu 12. listopadu v Mohelnici. Dvaadvacetiletý mladík tam pobodal o pět let staršího muže na parkovišti před supermarketem v Družstevní ulici. Více jsme psali ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava